Widok

seksowna bielizna w ciąży:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o takiej bieliźnie ? Mam na myśli gorsety, halki, koszulki itp Niedlugo walentnki i tak myślałam, ze fajnie by było gdybym cos takiego ubrała i żeby było już widać w tym brzuszek, ale nie wiem czy bede miała odwage sie pokazać, a do tego tort w kształcie serca, M pewnie by zwariował ( zawsze podobały mu się takie ciuszki ;P)

co Wy na to ? Patrze na allegro - ale jakoś nie jestem do konca pewna :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Palla! pewnie, czemu nie! w ciązy też mozna być seksi :)))
jakas seksowna haleczka na walentynki w sam raz :)

image
image
no ale boje sie o te moje cyce, ze bedą wisiec hehe, musiałabym taką koszylke ze staniczkiem wszytym albo z czyms o podtrzyma biust :)

w sumie to mi podsunęłaś pomysl na ten wieczor :)))

image
image
np taka haleczka odcięta pod biustem - powinna utrzymac piersi :) co by ci nie wisiały :)))))

image
image
hehe no widzisz :) tylko zastanawiam sie nad tortem, podobno w sowie takie robią - a M uwielbia seksi bielizne a o słodkim nie wspomne.. ! :D

hehe, spadaj :P one mi sie wiszą ale są dosć duze a w takim a'la staniczku beda grzecznie leżeć :P (na swoim miejsu )

sama napisalas ze boisz sie ze beda wisialy - to sama spadaj :-PPPP :)))

a torcik mozesz sama zrobic ;) sa w sklepach formy w ksztalcie serca :)
a w walentynki w cukierniach pewnie beda takie sercowe torty, pewnie nie tylko w sowie :)

image
image
no ale ja pracuje w walentynki tj czw :(

co ty na to ?

http://allegro.pl/item298723069_kuszacy_turkusowy_gorset_stringi_ponczochy_roz_m.html

a poza tym nie potrafie robi tortów :) hehe

super! ale nie boisz sie ze gorset bedzie uciskal na brzuch??? i ze jak zamowisz na allegro - to zdazy dojsc przez te 2 tyg?? z nasza poczta roznie bywa :)

image
image
no własnie to musiałabym zamówic teraz i rozmiar XL ale kurde chyba nie maja hehe :)

jest xl :) troszke inny :)

http://allegro.pl/item299723564_elegancki_niebieski_gorset_stringi_ponczochy_xl.html

ja kupiłam taka na rynku jest elastyczna i na bank sie w nią zmieszcze a na ta chwilke to mi cyce utrzyma

Palla super i poki co cena niewysoka :)
moze najpierw faktycznie pochodz po sklepach z bielizna - zawsze na miejscu mozesz przymierzyc

image
image
no juz kiedys chodziłam hehe w sexshopie ( nie wiem jak to sie pisze bo jakos tak smiesznie wyglada hehe ) kosztowłao ok 100zł, a mierzyłam sie więc według wymiarów powinno być ok :):):)

Mała i madzia, co Wy planujecie ????

no moze tez cosik sexi ubiore :)
mam taka fajną haleczke (jest wlasnie odcinana pod biustem) i wcale nie kupiona w sex-shopie tylko w zwyklym sklepie z bielizna :) tam tez mozna dostac fajna bielizne :)
w sumie mamy jeszcze dwa tygodnie wiec pewnie plany beda sie zmieniac co chwila, moze jednak wyjdzie kino i kolacyjka na miescie.... szkoda tylko ze walentynki przypadają w srodku tyg.... :/

image
image
odnośnie seksownej bielizny, to moj mąż dostał błysku w oku gdy pokazałam mu się w biustonoszu do karmienia. Ładny, czarny, koronkowy...przyznał że jest super.

image
Ooo, Gosma, jakiej firmy jest ten karmnik? Ładne karmniki to towar deficytowy.
ja nuie wiem co planuje bo sexu nie możemy uprawiac wiec moze kolacja albo nie wiem co

o Magda ja też nie :/ posucha co? :D

image
image
hehehe no to proponuje romantyczna kolacje :):):) i najlepiej gdzies na mieście, bo tak w domu to żadna rewelacja.. moja koleznka tez ma zagrozoną ciąże i 6mc bez seksu...

wiper a ty dlaczego nie mozesz?

no i ja do końca ciąży ze względu na chory pęcherz ale cos i tak wymyślę

ano niby na razie lepiej nie, po 14 tyg dopiero dostane pozwolenie na igraszki jak bedzie wszystko ok :D

image
image
a teraz jest cos nie tak ?

magda, czemu pecherz jest przeszkoda w seksie ?

mój lekarz dmucha i chucha na mnie po prostu :) nie mam kategorycznego zakazu ale powiedział że lepiej by było gdyby...

nie powiem, że będę aż tak się go słuchać...he he he

image
image
a ja ma zakaz
bo jam mam problem z pecherzem to moge bakterie przenieść do pochwy

U mnie stosunki seksualne są niewskazane, ale myślę, że to w niczym nie przeszkadza, żeby zrobić mężusiowi walentynkową niespodziankę. Czułość i bliskość można okazać na wiele sposobów: dotyk, pieszczoty, pocałunki...
a pomysł z sex-owną haleczką uważam za barzo fajny :)
Agatha- nie jest firmowy, kupowałam w sklepie z bielizną w City forum

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

do góry