Widok
seksowna bielizna w ciąży:)
Dziewczyny, czy któraś z Was myślała o takiej bieliźnie ? Mam na myśli gorsety, halki, koszulki itp Niedlugo walentnki i tak myślałam, ze fajnie by było gdybym cos takiego ubrała i żeby było już widać w tym brzuszek, ale nie wiem czy bede miała odwage sie pokazać, a do tego tort w kształcie serca, M pewnie by zwariował ( zawsze podobały mu się takie ciuszki ;P)
co Wy na to ? Patrze na allegro - ale jakoś nie jestem do konca pewna :)
co Wy na to ? Patrze na allegro - ale jakoś nie jestem do konca pewna :)
no moze tez cosik sexi ubiore :)
mam taka fajną haleczke (jest wlasnie odcinana pod biustem) i wcale nie kupiona w sex-shopie tylko w zwyklym sklepie z bielizna :) tam tez mozna dostac fajna bielizne :)
w sumie mamy jeszcze dwa tygodnie wiec pewnie plany beda sie zmieniac co chwila, moze jednak wyjdzie kino i kolacyjka na miescie.... szkoda tylko ze walentynki przypadają w srodku tyg.... :/
mam taka fajną haleczke (jest wlasnie odcinana pod biustem) i wcale nie kupiona w sex-shopie tylko w zwyklym sklepie z bielizna :) tam tez mozna dostac fajna bielizne :)
w sumie mamy jeszcze dwa tygodnie wiec pewnie plany beda sie zmieniac co chwila, moze jednak wyjdzie kino i kolacyjka na miescie.... szkoda tylko ze walentynki przypadają w srodku tyg.... :/