Widok

selgros czy mozna kupic wiecej alkoholu bez koncesji

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a jesli nie to jaka ilosc mozna kupic bez koncesji
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
raczej tak, ale troszkę drożej (są dwie ceny - "koncesyjna" i "normalna")
tak my kupiliśmy 165 butelek bez koncesji tylko wtedy cen jest troche wyższa niż z koncesją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a troszke drozej to znaczy ile mniej wiecej na butelce
image

image
up :)
image

image
troszeczke drozej tz ok 1zl na butelce. my kupilismy 120 butelek 0,7 za 22,50zl za butelke w Selgrosie. Klient nasz paaan. niewazne czy na fakture czy na paragon masz prawo kupic tyle butelke ile ci sie zywne i jawnie podoba. Dodam jeszcze, ze jak kupujesz tego troche wiecej czyli powyzej 100butelek to mozna sie potargowac z kierownikiem ale to co ci moze opuscic to max 0,10zl na butelce wiec wiesz nie ma co sie prosic o 10zl:)
pozdrawiam
aaa zapomnialam dodac ze to byla Soplica 0,7 i kupilismy ja miesiac temu, teraz jest juz drozsza. Trzeba pilnowac promocji z gazetek selgrosa, (w gazetkach sa ceny na koncesje, wiec trzeba sobie do niej doliczyc ok 1zl na butelce)

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry