Widok

sex jest zły

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=47323

szok normalnie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
taa czytałam to juz... porażka jak nic. współczuje tej pani...Ale to chyba lepiej być nieświadomym swojego upośledzenia, co ;)

image

Ale jaka ona musi być nieszczęśliwa...

Ostatnio bijemy (tzn. nasi politycy, poniekąd reprezentujący nas na świecie...) rekordy w zawodach "ośmiesz się, pokaż, że jesteś najgłupszy"...
jest zgorzkniała i spragniona pożądnego sexu, dlatego jej się w głowie popierniczyło:)))))
jak to mówiła Bożena Dykiel w WYJŚCIU AWARYJNYM: "Podłość ludzka nie zna granic", tak tu: "Głupota ludzka nie zna granic" :/

image

image

Tez o tym pomyślałam.

Tak dla przykładu, babcia mojego męza kiedyś wygłaszała podobne opinie i ze ona to nie wie jak to jest możliwy seks bez dzieci... to moja szwagierka odpowiedziala jej tak ze mi kapcie pospadały ;) a brzmiało to mniej więcej tak: uuu to babci współczuje jak babcia tylko dwa razy w życiu zasmakowała (ma 2 dzieci) :)))

A wypowiedz tej pani to juz kiedys słyszałam jak na pytanie co robić by ustrzec się biedy w wielodzietnej rodzinie odpowiedziala, że przede wszystkim nie stosowac antykoncepcji bo to nałóg, co wyciąga pieniądze z kieszeni...

Takim ludziom naprawdę tylko współczuć.

image

Posłanka Sobecka to jeden wielki problem psychologiczny... Powinni ją pokazywać studentom. Ma całkowicie pochrzanione obszary związane z kobiecością... Stara baba a fryzury i miny pięciolatki, błędny obraz własnego ciała (uważa, że fotoreporterzy specjalnie robią jej takie zdjęcia, żeby wygladała grubo, a przecież jest szczuplejsza!). Jej poglądy na temat seksu, roli kobiety, rodziny i dzieci to tylko czubek góry lodowej...
No pewnie, że jest zły! Do jakich konsekwencji medycznych może prowadzić! Np. do ciąży... I uzależnia.
nie wiem czy smiac sie czy plakac ze tacy ludzie sa wsrod rządzących naszym krajem i dostaja pensje z naszych podatkow .....po takich wypowiedzich taka osobe powinno sie usunac zycia publicznego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

do góry