Widok

usg genetyczne w Invicta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was robiła takie usg w Invicta na fundusz w ostatnim czasie? Czy skierowanie musi wystawić lekarz tylko tam pracujący i tylko podczas wizyty na NFZ? Byłam dziś u gina w Invicta ale na wizycie prywatnej i muszę płacić. Tak się zastanawiam, czy dr nie mogła czy nie chciała wystawić takiego skierowania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaka cena jest usg u dr Brzóski ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Invicta pierwsze badanie, to w 12 tygodniu, to koszt 250 zł. Następne badania kosztują już po 200 zł. Rozmawiałam z kobietą w rejestracji około półtora tygodnia temu. Nie wiem dlaczego jest taka róznica, bo nie zdążyłam zapytać /babka odłożyła już słuchawkę/
Ile aktualnie w Invicta kosztuje badanie po 30tyg. z funkcją 3d/4d ktoś się orientuje? :)
w invikcie 150 zł :)
ja mam we wtorek usg genetyczne, a wczoraj odebralam z invicty wyniki krwi. I nic z nich nie rozumiem...
Jestem w 12tyg i pappa mam 8.25 lU/l gdzie przedział jest ok 1,9 a wolne hcg mam 70,3lU/I przy czym w 12 tyg powinno byc 40,6...

I nie wiem czy sie martwic czy nie?

zreszta jak sobie tak po necie czytam to te testy to tylko nerwow przysparzaja a i badanie prenatarne inwazyjne nieraz jest mylące...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry