Widok

usg genetyczne w Invicta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was robiła takie usg w Invicta na fundusz w ostatnim czasie? Czy skierowanie musi wystawić lekarz tylko tam pracujący i tylko podczas wizyty na NFZ? Byłam dziś u gina w Invicta ale na wizycie prywatnej i muszę płacić. Tak się zastanawiam, czy dr nie mogła czy nie chciała wystawić takiego skierowania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za informacje, czyli muszę zapłacić

mam jeszcze jedno pytanko, czy któraś z Was robiła to badanie u dr Brzóski? Czy jest w tym dobra? Jeśłi nie to kogo z Invicty polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam i genetyczne i prenatalne tyle, że skierowanie ze względu na wskazanie (chory synek), jedynie co to do prenatalnego dopłacałam, żeby było 3d plus nagranie na płytkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi lekarz w invikcie powiedział, że skierowania na jakiekolwiek badania na nfz może wypisać tylko i wyłącznie jeśli i wizyta jest na nfz ...co jak wiadomo graniczy z cudem

na prywatnej wizycie nie może wypisać badan na nfz, nie ma takiej możliwości
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co, ja parę tygodni temu miałam usg genetyczne w invikcie. Skierowanie dostałam od tamtejszego lekarza w trakcie wizyty prywatnej. Zeby dostać skierowanie na usg genetyczne na nfz musisz miec jakieś wskazania (w moim przypadku był to wiek powyżej 35 roku życia).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry