Widok
wiesz, on jest dośc cięzki,
utrzymuje się na piersiach za pomocą kleju który ma od spodu
ale wiadomo, poskaczesz, trochę się spocisz, i moze sie odklejac, wiec ja nosiłam raczej pod coś co przylega do ciała
a ha, taki stanik ubierzesz kilka razy, to znaczy nie wiem jak te z allegro,
ja kupiłam kiedyś i ubrałam chyba z 10 razy, może wiecej troche
ale pod gorset chyba znów sobie sprawię
(tym bardziej, że teraz juz nie kosztuje 150zł, jak kiedyś)
:)
utrzymuje się na piersiach za pomocą kleju który ma od spodu
ale wiadomo, poskaczesz, trochę się spocisz, i moze sie odklejac, wiec ja nosiłam raczej pod coś co przylega do ciała
a ha, taki stanik ubierzesz kilka razy, to znaczy nie wiem jak te z allegro,
ja kupiłam kiedyś i ubrałam chyba z 10 razy, może wiecej troche
ale pod gorset chyba znów sobie sprawię
(tym bardziej, że teraz juz nie kosztuje 150zł, jak kiedyś)
:)
.
Witam.
Sama mam taki stanik i uważam ,ze to rewelacyjna sprawa :) Kupiłam go na allegro do sukienki z gołymi plecami. Leżał idealnie!!! Uważam,ze pod gorset nadaję sie w 100%!!! A co do lużniejszych bluzek - poprostu nie wygląda zbyt ładnie. Dużo lepiej prezentuje się do obcisłych ubran. Acha! I lepiej kupić rozmiar większy niż ma się swoją miseczkę :) Co do odklejania jak się spocisz - ja tańczyłam całą noc i nic mi się nie odkleiło :) 300 razy go na sobie nie miałam,ale ze 30 z pewnością i nadal "działa". Kosztowal mnie 29 zł :)
Pozdrawiam
Ola
Sama mam taki stanik i uważam ,ze to rewelacyjna sprawa :) Kupiłam go na allegro do sukienki z gołymi plecami. Leżał idealnie!!! Uważam,ze pod gorset nadaję sie w 100%!!! A co do lużniejszych bluzek - poprostu nie wygląda zbyt ładnie. Dużo lepiej prezentuje się do obcisłych ubran. Acha! I lepiej kupić rozmiar większy niż ma się swoją miseczkę :) Co do odklejania jak się spocisz - ja tańczyłam całą noc i nic mi się nie odkleiło :) 300 razy go na sobie nie miałam,ale ze 30 z pewnością i nadal "działa". Kosztowal mnie 29 zł :)
Pozdrawiam
Ola
A ja nie polecam. Kupiłam sobie takie cudo na wesele znajomych. Zaczął się odklejać zanim dojechałam do kościoła - porażka. (Był niesamowity upał, a ten cały silikon nie przepuszcza powietrza). Wogóle nie byłam zgrzana, tylko w tamtym miejscu. Pod wpływem minimalnej ilości wody i ciepła, klej się troszkę rozpływa i niestety efekty są jakie są.
Jeżeli chcecie taki ubrać na własny ślub, najpierw go przetestujcie w różnych sytuacjach, nie smarujcie się żadnym balsamem, bo się nawet nie przyklei. Każdy ma inne ciało i na każdej może inaczej to działać.
Ale co napewno wam radzę: nie ściągajcie go przy swoim facecie, widok nie jest fajny.
Jeżeli chcecie taki ubrać na własny ślub, najpierw go przetestujcie w różnych sytuacjach, nie smarujcie się żadnym balsamem, bo się nawet nie przyklei. Każdy ma inne ciało i na każdej może inaczej to działać.
Ale co napewno wam radzę: nie ściągajcie go przy swoim facecie, widok nie jest fajny.
kurcze.... babki....nie używajcie tego stanika na własnym ślubie..ja tez mam takie staniki..ale stwierdziłam..że dla mojego faceta chce wyglądać w tę noc rewelacyjnie,i kupuje sobie jakąś fajny staniczek,nie wyobrażam sobie żebym w noc poslubną odklejała przed nim ten stanik,to jedyna taka noc....i chcę żeby pozostała w pamięci na długie lata...
no nie mów mi że zdejmiesz suknię ślubną i pójdziesz jak stoisz do łóżka z mężem,
ja mam zamiar poszaleć na własnym weselu !!
wiadomo, że sie spocę, i po nocy nalezy sie mojmu ciałku prysznic !!!!!!!!
jeśli będę miała siłe, to po weselu idę się wykompać i wskakuję w seksowną bieliznę,
wiec napewno mnie mój nowy maż nie zobaczy z dumowymi cyckami !!!!!!!
ja mam zamiar poszaleć na własnym weselu !!
wiadomo, że sie spocę, i po nocy nalezy sie mojmu ciałku prysznic !!!!!!!!
jeśli będę miała siłe, to po weselu idę się wykompać i wskakuję w seksowną bieliznę,
wiec napewno mnie mój nowy maż nie zobaczy z dumowymi cyckami !!!!!!!
.
serio ja bylam na 3 weselach gdzie do wc razemz panna mloda szly 2 kolezanki- swiadkowa plus ktos tam-min. swiadkowa..... tym bardziej ze te toalety sa z reguły takie waskie.... ;/ na peqwno ten fakt tez wezme pod uwage podczas kupna sukni- po prostu zeby byla jak najbardziej wygodna, zebym sie w niej super czula ...zreszta cale zycie sie ubieram tak zebym czula sie swobodnie, komfort przede wszystkim.... :)