Widok

silikonowy stanik

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, widziałam na allegro silikonowy stanik, taki złożony tylko z dwóch miseczek, zapinany z przodu. Czy to jest wygodne i czy nadawałoby się pod gorset?
Prosze o rade....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niom..musze przede wszytskim wrocic do rozm 38 :(( to jest cel..

i słusznie, jeszce sto razy możesz zmienić zdanie :)

.
no ja chodze co pol godziny :D hehe ale nie pod wc bede wybierac tylko tak bymmogla w niej "biegac";) po prostu cholernie cenie sobie wygode....i swobode ruchow....dlatego:))chco 1 noc przemeczyc sie mozna..dodam ze nie mam zielonego pojecia jaka suknie!!!:D cala ja..

ee, dziewczyny przesadzacie
niewygodnie i co z tego?

bedziesz suknie wybierała pod toaletę?
no chyba że musisz tam chodzić co pół godziny, to faktycznie ułatwia

.
ja bede chodzic sama.ale niewiem jak to zrobie ! hehe.trudno będzie

Nie przeprasam za bledy
serio ja bylam na 3 weselach gdzie do wc razemz panna mloda szly 2 kolezanki- swiadkowa plus ktos tam-min. swiadkowa..... tym bardziej ze te toalety sa z reguły takie waskie.... ;/ na peqwno ten fakt tez wezme pod uwage podczas kupna sukni- po prostu zeby byla jak najbardziej wygodna, zebym sie w niej super czula ...zreszta cale zycie sie ubieram tak zebym czula sie swobodnie, komfort przede wszystkim.... :)

nie wiem.nie myslałam o tym.

głupie pytanie mam a raczej stwierdzenie- troche trudno bedzie isc na kibelek w sukni z halkami czy tp. podnosic to wszystko zeby sie nie podbrudziło i nie pogniotło.próbowałyscie?hehe.widziałam nieraz jak panna młoda szła z kims do kibelka.ale bez przesady.

Nie przeprasam za bledy
oczywiscie na facecie :D

i polewa czekoladowaaa.....z bita smietana....mniammmmmmmm

założyłam, nawet taką obcisłą jak radziłaś, ale nie szczególnie się w tym czuję :( mam wrażenie, że wogóle nic na sobie nie mam :( może to kwestia przyzywyczajenia??? zobaczymy....
.... yhm.....

Ja kupiłam swój na allegro. To było dośc dawno temu i niestety nie pamietam od kogo...
nic sie nie martw. Ja bielizny też jeszcze generalnie nei szukam ale przypomniał mi o niej ten wątek:) a do ślubu trzy miesiące:) teraz mam remon mieszkania i chwilowo ślub spadł na drugie miejsce, Ale weselnik przeglądam codziennie:)

jejku dziewczyny ja mam za ponad cztery miesiace slub a jestem daleko w tyle za Wami. Ani mi w glowie wybieranie bileizny. Kurcze nie mam kiedy

olija a Ty gdzie kupiłaś ten stanik? bo tez bym chciała taki dobry:)

Olija a gdzie kupiłaś swój stanik? bo chyba też sobie kupię do suknii
Mam gorset i chciałabym sobie coś niecoś powiększyc:D

Ja naszczescie nia mam takiego problemu. zamowilam sukienke z gorsetem i w gorsecie beda wszyste miseczki... ale mysle ze taki stanik to dobra sprawa. najlepiej to idz do jakiegos sklepu z bielizna i tam sobie zobacz. prawie wszedzie takie maja.
pozdrawiam

pynia, a ubierałaś na to bluzkę?
czy po prostu jest ci nie wygodnie?
bo faktycznie tak jak sie na to patrzy, to nie fajnie wygląda :)

.
no dobra - doszło, przetestowałam i nie jestem zadowolona :( noszę miseczkę C, zamówiłam D a i tak wydaje mi się za mała :( lepiej już wyglądam bez tego staniczka :(
do góry