Widok

siłownia

Suchanino Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy gdzieś w okolicach Moreny czy Suchanina jest jakaś fajna siłownia, gdzie można chodzić razem z mężem (i nie ma tam "kulturystów" ogolonych na łyso, rzucających mięsem co drugie slowo?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do Golden Gym jest fajna atmosfera i dużo fajnych zajęć dla kobiet :) Do tego sauna :)

Ewentualnie B-52 w przychodni ale to już tylko typowa siłownia bez dodatkowych zajęć.
image
image

image
co prawda to inna dzielnica, ale ja sobie chwalę Akademos.
Czysto, nie capi salą gimnastyczną. W tych porach kiedy ja chodzę, to przeważnie są studenci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki!
jest aquarius - nowka sztuka........ jest na 42 silka, jest b52, golden w 20na morenie, generalnie BEZ REWELACJI
ja chodzę do gymnasiona w medisonie. bardzo fajna siłownia na samej górze galerii. czysto, jasno, dobry sprzęt, w porządku ludzie, a cenowo nie odbiega od tych zapyziałych siłowni zrobionych w piwnicach szkół.

jak ktoś chce to mogę Was tam wprowadzić pierwszy raz, bo wiem jak ciężko wybrać się samemu pierwszy raz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

do góry