Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
hej super :D też bym chciała mieć te 600 zł :D
podaj może namiar na tą firmę w komentarzu to każdy zobaczy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam. mam trudna sytuacje finansowa i prosze bardzo o kontakt jakis namiar tej firmy w ktorej zarabia pani 600 zł. z góry dziekuje. bardzo mi zalezy . Moj mail:nita.k@o2.pl.
proszę o podanie adresu tej firmy,bardzo mi zależy
witam czy można prosić o namiar na tą firmę mój e-mail kacha26@onet.pl
Witam.. Jeśli to możliwe, proszę o namiary na firmę, która oferuje prace chałupniczą (skł.długopisów). Jestem samotną matką.. nawet 400zł miesięcznie znaczyłoby dla mnie bardzo dużo! Dziękuję z góry!
wiki_wera@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo proszę o nazwe tej firmy.
dla jakiej firmy pani sklada długopisy/może mi pani dac kontakt do nich/bardzo proszę...
Proszę wysłać mi namiary do tej firmy.Bardzo potrzebuje pracy .Dobre i 600zl:)Dziekuje
Może Pani napisac adres skąd przywożą długopisy?Potrzebuje pracy.Dziękuje
Witam,czy mogłaby pani udostępnić namiary na tą firmę,byłabym bardzo wdzięczna, z góry dziekuje i pozdrawiam
Proszę o namiary na tą firmę jakaola@tlen.pl
W pełni popieram i się zgadzam!To najzwyklejsze oszustwo/100-wa tu i tam/oni zarobią a wy stracicie!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadnej kasy nie wplacajcie!!!bo jak zaplacicie to stracicie!!To zwykle naciagactwo i nic wiecej!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam czy moge prosic o namiary na ta firme marta253@o2.pl
Witam!!czy mogłaby mi pani dać namiar do tej firmy w której pani składa długopisy. Ja już pare razy dał się nabrać na oszustów. Moj e-mail rafiw0@vp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Witam

mam prosbe czy jest mozliwe uzyskanie od pani namiarow na ta firme?jestem w podbramkowej sytuacji i kazdy grosz sie przyda bardzo prosze o odpowiedz dziekuje.

Naomi1983@poczta.fm
witam. ja tak że bym prosiła o namiary na tą firmę. pozdrawiam
Czy ja mogłabym poprosić jakieś namiary tej firmy u której pani składała te długopisy podaje meila aga02071990@wp.pl
witam!Mam pytanie jak się nazywa ta firma w której Pani składa długopisy ?Prosze o kontakt na e mail agula19-88@wp.pl Dziekuje
Hej.Mam ogromna prośbę. Przeczytałam Twoje forum.Mogła bym prosić o namiary na ta firmę z chryzantemami ? Mój e-mail to: magdalena.olenderek@vp.pl. Była bym Ci bardzo wdzięczna Pozdrawiam
do góry