Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam czy mogła by mi pani podac namiary na tą firme
mój email.: justynakosecka@buziaczek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostalam identycznego maila. z tym ze znaczek do koperty zwrotnej ma byc przyklejony:P ma byc tylko jeden i wystarczy za 2,35;) stwierdzilam ze skoro na starcie nie mowia o wysylaniu kasy to moze tym razem to nie jest sciema. a list moge wyslac i zaryzykowac. no bo w sumie co mi szkodzi:) ale dobrze ze weszlam na to forum, bo bylam juz gotowa leciec jutro na poczte :) jestem lekko zdesperowana bo jestem osoba niepalnosprawna i z racji tego nie moge podjac normalnej pracy... odpowiedzialam juz na kilka podobnych ofert i wszystkie okazaly sie lipne. czy mam jeszcze szanse na uczciwe chalupnictwo? jak cos to zostawiam maila pmarker31@gmail.com
dalam sie na to nabrac i jest dokladnie tak jak tu opisano NIE DAJCIE SIE OSZUKAC TO JEST JEDEN WIELKI BLEFFF
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej a dałabyś namiary na tą firme ?
mój email mgodlewskaa@wp.pl
aktualnie jestem w ciąży bardzo potrzebuje pracy a niestety moja ciąża jest zagrożona i nie mogę podjać normlanej. ;<
Pozdrawiam :)
WItam mogłabym dostać jakieś namiary na tą firmę. nikuusia.93@tlen.pl
Mogłaby Pani mi udzielić bliższych informacji na temat tej firmy. Mój adres e-mail:kasia28074@wp.pl
Witam, czy mogłaby Pani podać mi namiary na te firmę, jestem w trudnej sytuacji i te pieniążki bardzo by mi się przydały.Podaję mój adres e-mail:kasia28074@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo proszę oprzesłanie adresu tej firmy w której składasz długopisy pozdrawiam maria
przeczytalam Twoj wpis..ciekawe.. czy podasz mi namiary na te firme.. moj e-mail : malgorzata_ pesta1991@wp.pl
I jak tu się dziwić oszustom, jak tyle osób zdesperowanych wokoło. Ludzie, nie dajcie się zwariować!!! Składanie dlugopisów to mit i jedna wielka bzdura. Podawajcie swoje meile, to będą Was nękać spamem.
Witam moze pani podac namiar na ta firme moj e-miala to paulina.wichrowska19@op.pl
a mozna jakis namiar? :)
moge prosic o namiary moj meil aga 2150@buziaczek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej moglabys mi podac link do tej firmy?
witam prosze dac napiar na te firme asiek16_89@wp.pl
mogłabym prosić o namiary do tej firmy.z góry dziękuje
jestem zainteresowany
hej dasz mi jakiś namiar
Witam

Prosze o namiary na ta firme w ktorej sklada pani dlugopisy
Pozdrawiam
Dorota
bzdury gadasz ja wypełniam ankiety i wypłaciłam raz kasę a trzy razy doładowałam konto sobie w telefonie
do góry