Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam serdecznie . Od dłuższego czasu szukam pracy chałupniczej bezskutecznie ...trafiam tylko na oszustów :( Jeśli mogłabym prosić o pomoc i namiary na na jakąś uczciwą pracę to byłabym bardzo wdzięczna ...kaarinaa77@wp.pl Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Bardzo prosze daj namiary na ta firme. Moj adres email pracowita52@wp.pl. Dziekuje i Pozdrawiam
Hej, moglabys tez mi podać namiar na ta firme, mój e-mail: 221_kinga@wp.pl
sorry,ale składanie długopisów jest dla nieudaczników ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy mogłabym uzyskac informacje odnośnie firmy dla której Pani składa długopisy. Pozdrawiam196mama@wp.pl
witam czy moge prosic namiar na ta firme 1961mama@wp.pl dziekuje z góry pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
właśnie wróciłam z policji. byłam wzywana jako poszkodowana facet zarobił 250tys. na tym ale trafił za kraty. dałam się oszukać 2 lata temu i dopiero teraz facet wpadł. nie dajcie się ja wpłaciłam 50zł. i widzicie trwało to aż 2 lata se facio żył za kasę naiwnych ludzi. smieje się sama z siebie ale dzis na policji mi do smiechu nie było bo maglowali 40min!
Oszustwo mnie wyrolowali ,nie wpłacajcie kasy
Prosze o namiary firmy ja jestem z ok Slupska
Witam pania jesli pani sklada jeszcze dlugopisy dla tej firmy prosze dac mi znac dziekuje i czekam na odpowiedz
a pro poz, czy ktoś wie coś o firmie Smart?
to sa oszusty zaplacilam im stowe na konto zgubilam adres zrby odeslac im dlugopisy teraz podali mnie na komisariat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba miec powazne porblemy z bania by wierzyc w ta prace ze skladaniem dlugopisow. Przeciez to zwykla sciema.

A tak poza tym... Skladanie Dlugopisow........ chyba wolalbym sie powiesic niz wykonywac taka "prace".
Witam. Czy mogłaby pani podać Mi adres , jakiś kontakt na nich . Bardzo Proszę . paulina.kwasigroch@vp.pl
prosze napisac dokladny adres tej firmy adi231@poczta.onet.pl
Witam jesli składasz dalej dlugopisy podaj mela firmy prosze czy ta firma jest pewna adi231@poczta.onet.pl
witam ! proszę mi wysłać namiary na te długopisy podaję meila lili-mati@wp.pl dziękuję z góry z pozdrowieniami lili !
mogłabym prosic namiary na ta firme bede bardzo wdzieczna moj email
anna.nowak8874@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Mogłaby Pani wysłać namiary na tą firmę, w której składa Pani te długopisy. Wychowuję małe dziecko i naprawdę przydałaby mi się taka praca w domu. mój mail: zseksuchecka2wp.pl. z góry dziękuję i pozdrawiam.
mogę prosić o podanie namiarów na tą firmę?
do góry