Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam byłaby mozliwosc takiej pracy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry można namiar na firmę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ps sorki źle napisało mi się e-mail mój to zaneta.sabanda@gmail.com proszę o szybki kontakt
Dzień dobry można prosić o namiar na tą firmę gdzie pracuje mama?? Mój e-mail to : zaneta.sababda@gmail.com

Osobiście nie znam nikogo kto by serio skręcał te długopisy, bo zawsze po wpłacie jakiejś tam kwoty na kuriera czy "zaliczki" kontakt się urywa. Ściema, sam bym się też tak kiedyś nabrał. Lepiej pojechać do pracy chociażby na sezon i zarobić gdzieś w Danii czy Niemczech. Moja dziewczyna jeździ jako pomoc kuchenna na sezon a ja na budowie w niemczech i praca jest legalna, na umowie tymczasowej. Oferty wszędzie mozna znaleźć, my szukaliśmy tu https://fachpraca.pl/oferty-praca-za-granica/ i się spoko trafiło
Witam proszę namiar na tą firmę
Witam mogę prosić o namiary na firmę dla ktorej Pani pracuje przy składaniu długopisów, potrzebuje pracy.
Hej. Czy mogłabyś mi wysłać namiary na tę firmę? Potrzebuję dorobić. Adres email aga.de1@o2.pl
Ja widziałam ofertę. Ze chca 12,5 I wysyłają paczkę znajoma tak zrobiła i do dziś nie dostała .
I cza na tych uwazac bo niktozy naciągają. To znaczy oszcmusci
Można jakiś namiar na tą firmę jeśli w ogóle jeszcze istnieje
Hej czy moglabys mi podac namiary na ta prace? Wyslij mi mail-a Kasiafilicha.19@gmail.com
Witam jakaś wiadomość do was wysłać jestem zainteresowana

Więcej o tym jak naprawdę wygląda składanie długopisów: https://zarabiajprzez24.pl/skladanie-dlugopisow/

Można o kontakt prosić
Mogę prosić o jakieś namiary gdzie twoja Mama składa długopisy potrzebuję takiej pracy w domu brygidakampa47@gmail.com
Hej poprosze kontakt rowniesz
Proszę też mi daj te namiary możesz mi dać bardzo cię proszę bi jestem w trudnej sytuacji bardzo cię proszę pozdro
Witam serdecznie Mogłabym prosić namiary na tą firmę bardzo proszę pozdrawiam wbasia94@gmail.com

Napewno jesteś od kolejnych oszustów !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Składanie długopisów czy zna pani firmę którzy nie oszukuja.landrynka243@wp.pl
do góry