Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
A niektórzy dalej brak słów .Wiecie co już mi nie żal przez takich jak co niektórzy ten biznes się kręci.Składajcie długopisy.Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zacznijmy od tego ze przy skladaniu samochodow gdy robia to maszyny maja znacznie wieksze zarobki i sa w stanie wygenerowac jak najwiecej miejsc pracy i sie im to oplaca a przy dlugopisach bardziej im sie oplaca wysylac po kraju niz robic miejsca pracy gdzie przy dzisiejszych normach sa to duze wydatki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
hej moja znajoma nie dawno wyslala do nich list ale mi sie wydaje ze to za piekne tyle zarobic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest jedna wielka ściema. moja znajoma kiedys też do nich wysłała list ze zwrotnym znaczkiem po ówczesnej wpłacie jakiejś kwoty i otrzymała kilka długopisów z instrukcją, gdzie była mniej więcej informacja, że to sa artykuły reklamowe do składania , które kupiła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie.Mam pytanie czy dowiedziała się Pani coś więcej na temat sklejanych muszelek?Jestem bez pracy sama wychowuję syna i bardzo potrzebuję pracy właśnie w domu.Dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
PRACA W DOMU - AKTUALNE CAŁY KRAJ

Składanie długopisów to prosta praca manualna którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,35 zł za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami.

Firma ma system umożliwiający współpracę z osobami na terenie całego kraju, wszelkie odbiory i dostawy odbywają sie droga pocztową lub krierską.

Pracując w domu mogą Państwo zarobić 2400zł. miesięcznie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie listem zwykłym lub poleconym zgłoszenia pisemnego na adres:

Media Plus
ul.Duży Rynek 13
skr. poczt. 10
62-410 Zagórów

które powinno zawierać:

- imię i nazwisko
- adres zamieszkania
- zaadresowaną do siebie zwykłą kopertę zwrotną
- 2 znaczki za 2,35zl luzem
- numer telefonu kontaktowego

Z uwagi na dużą liczbę chetnych zgłoszenie pisemne drogą pocztową jest dla nas gwarancją, że trafią do nas osoby naprawdę zainteresowane pracą, a nie tylko zaspokojeniem swojej ciekawości kosztem naszej pracy i obsługi.

Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji.

Szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe wyślemy do Państwa pocztą.

hahaha....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Składanie długopisów jest tak samo prawdziwe jak wypełnianie ankiet wypełniłam ankiety i nie dostałam ani złotówki teraz nawet nie mogę się zalogować na swoje konto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja składałem kasety do drukarek - maszyny tego nie robiły a samochody już były składane przez maszyny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak to nadal wygląda.
firma z gdańska,podany nr telefonu, zgłasza się chorzów,podane konto w celu dokonania przelewu rzędu 23,00 pln

kolejny naciągacz!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jednak wielka bzdura!!! Pani Suszka z Media Plus to kolejna oszustka! Wysyłasz 48 zł, a w zamian otrzymujesz jeden długopis na próbę i instrukcję, jak możesz założyć własną firmę. Radzi, że masz sobie założyć firmę, kupić części do składania, złożyć długopisy, a później chodzić po firmach i je sprzedawać. Nie dajcie się na to nabrać!!!!!!!!!! Te pozytywne komentarze to chyba sama sobie pisze.

Nie dajcie się na to nabrać!!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję wszystkim bardzo.
Z czystej ciekawości zajrzałam na opinie w internecie o firmie MEDIA PLUS. Tak na prawdę byłam już gotowa iść na pocztę i zapłacić (mam 17 lat i szukam jakiegoś sposobu, żeby zarobić).
Naucz się języka DE lub UK i opuść ten padół zwany Polską.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też dostałam e-maila od tych z Media Plus, ale zanim cokolwiek zrobiłam przeczytałam forum i teraz już wiem, że to ściema! Ode mnie 2 wskazówki:
- jeśli ktoś prosi Cię, o wysłanie pieniędzy, to od razu widać, że to ściema, bo który pracodawca, przed podpisaniem umowy, żąda od Ciebie pieniędzy??
- dostałam też kwestionariusz od firmy (przepisywanie dokumentów do Wordu):
ANKRA-TEKST prezes spółki Pani ANNA KRASUCKA
Numer NIP 9511378684
Numer REGON 017238234
Główna siedziba WĄWOZOWA 33 lok. 8, 02-796 Warszawa, powiat Warszawa, woj. MAZOWIECKIE

i poprosili mnie o wszystkie dane łącznie z nazwiskiem panieńskim mojej mamy, i też mnie to zastanowiło. W internecie nie ma takiej firmy i prosili o przelew 1 zł. Kolega mówił, że teraz można założyć konto w banku przez internet bez podpisu i wykonać na dowolną kwotę przelew. A potem kredyty itp. na Twoje nazwisko!
oczywiście nic nie wysłałam!
Uważajcie! Oszustów jest coraz więcej!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy mógłby Pan podać kontakt do firmy, dla której Pańska znajoma klei muszelki?
Potrzebuję pracy.

Pozdrawiam

Stefania
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja bratowa sie zglosila do tego, najpierw trzeba zaplacic przysylaja ci te dlugopisy, ty je skrecasz i na wlasna reke sprzedajesz, tyle ile sprzedasz taki twoj zarobek.
Moja znajoma składała długopisy,jezdziła do firmy odbierała towar całymi kartonami i składała i jak złożyła to zawoziła do nich zarabiała okoła 700zl na miesiac firma z Mikołowa tylko nie pamietam nazwy i firma w 100% uczciwa i wypłacalna ona tak pracowała juz 5 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam, dzisiaj wyczailem na necie to ogloszenie o dlugopisach, wygladalo tak super ze az nie realnie, wiec sprawdzilem na roznych forach i widze ze to zwykli oszusci, za kare skrobne im bardzo nie kulturalnego maila ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogła bym dostać jakieś namiary na tą firmę bo niestety przejechałam się już na biżuteri i długopisach szukam czegoś na poważnie i bez wpadki z góry dziękuje babka41086@wp.pl mój mejl
Z ciekawości wysłałam zgłoszenie o pracę i widzę ,że otrzymałam odpowiedź podobną jak inni.

Witam,

i dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą.

PRACA W DOMU - AKTUALNE CAŁY KRAJ

Składanie długopisów to prosta praca manualna którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,35 zł za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami.

Firma ma system umożliwiający współpracę z osobami na terenie całego kraju, wszelkie odbiory i dostawy odbywają się droga pocztową lub kurierską.

Pracując w domu mogą Państwo zarobić 2400zł. miesięcznie.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie listem zwykłym lub poleconym zgłoszenia pisemnego na adres:

Media Plus
ul. Duży Rynek 13
skr. poczt. 10
62-410 Zagórów

które powinno zawierać:

- imię i nazwisko
- adres zamieszkania
- zaadresowaną do siebie zwykłą kopertę zwrotną
- znaczek za 3,80zl luzem
- numer telefonu kontaktowego

Z uwagi na dużą liczbę chętnych zgłoszenie pisemne drogą pocztową jest dla nas gwarancją, że trafią do nas osoby naprawdę zainteresowane pracą, a nie tylko zaspokojeniem swojej ciekawości kosztem naszej pracy i obsługi.

Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji.

Szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe wyślemy do Państwa pocztą.
Moja mama składa długopisy, noże do papieru, termometry i otwieracze, ma umowę, zus i składki zdrowotne i placą jej normalnie co miesiąc. Niestety nie ma już przyjęć:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry