Widok

sklep mama i ja

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos zna nr tel. do tego sklepu (oprocz 5582000 - nikt nie odbiera w chwili obecnej)?
zamowilismy u nich wozek fotelik i mase innych rzeczy...odebralismy..rozpakowalismy i okazalo sie, ze zapomnieli o adapterze do fotelika, ktory widniej na fakturze. dzwonilismy, przedstawilismy sytuacje. obecali, ze zamowia i bedzie na pon. i sie skontaktuje (przy czym nei chcieli zadnych danych, nawet nr tel. i sie szybko rozlaczyli). nie mozemy sie z nimi skontaktowac (a do Gdanska tez pojechac nie mozemy w chwili obecnej).
cywilny 05.06.2008 (Koscielny 30.08.2008)
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja często próbowałam się do nich dodzwonić i nikt nigdy nie odebrał:( Pofatygowałam się w końcu do sklepu i niestety potwierdzono to w sklepie że nie maja czasu odbierać telefonów:(
Podam Ci numer kom do faceta od reklamacji może będzie najprościej się z nim skontaktować 515143753
image
image

image
Oni tam przeżywają ogromne oblężenie ostatnio. A w weekendy to już trzeba i pół godziny czekać żeby podszedł ktoś i zademonstrował składanie wózka. No, ale wybór mają spory i ceny nie najgorsze :)
image
dzieki dziewczyny za info :)

spsorobuje jeszcze podzwonic, jak sie nie uda to moze brat podjedzie, jak chwilke znajdzie
image

image

Tam nigdy nikt ni eodbiera. Podejrzewam, ze maja taki ruch;/..
Co do sklepu samego- super, wszytsko tam prawei kupujemy , nie cierpie tego molohu Akpolu i tego tam bałaganu, wiec zawsze ladujemyw Mama i ja.
Co do cen uwazam, ze czesto przesadzają, ceny sa zazyczaj kosmiczne!Mało kiedy mozna cos wyrwac po cenie " hurtoweJ...No w sumie to sklep , nie hurtownia.

image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mam znalazla chwilke (zweolnila sie z pracy) i pojechala do sklepu...bez problemu po pokazaniu paragnau i przedstawieniu syt. dali czesc :)
bardzo sympatyczny jest pan kierownik.jak cos tam kupujemy to tylko 'od niego'.

co do cen..nei wiem jakie sa w akpolu, ale jesli porownac do bobowozki to podobne (przynajmniej nasz wozek kosztoweal tyle samo).
tez lubie ten sklep, zachowali sie ok wiec z pewnoscia tam wroce...szkoda tylko , ze tyak trudno dodzwonic sie do nich
image

image

kiedys ,,pracowałam'' w mama i ja i nie moge złego slowa powiedziec na temat pracy, obsługi i jakości sprfzedwanych rzeczy. Fakt że może asortyment nie jest najtańszy ale płaci się w końcu za jakość.
kiedys ,,pracowałam'' w mama i ja i nie moge złego slowa powiedziec na temat pracy, obsługi i jakości sprfzedwanych rzeczy. Fakt że może asortyment nie jest najtańszy ale płaci się w końcu za jakość.
ale 32 przecież tam jakość jak wszędzie indziej więc chyba źle coś przedstawiasz -tam są wózki ,foteliki i inne rzeczy dokładnie tych samych firm co gdzie indziej więc jakość nie ma nic do tego że mama i ja czasem ma wyższą cene :)
Nie do końca w Mama i Ja są produkty niektórych firm, których gdzie indziej nie ma ale z drugiej strony to gdzie mają być jak są tylko 2 tego typu sklepy w Gdańsku niestety:(
Co do Akpolu to strasznie nie lubię tego sklepu jest fakt trochę taniej ale nie jest ani trochę dostosowany dla potrzeb matki z dzieckiem:( Kto widział, żeby do sklepu z artykułami dla dzieci nie wolno było wjechać z wózkiem bo zaraz na Ciebie patrzą jak z byka:( A która matka pozwoli sobie na zostawienie wózka na korytarzu bo kiedy go ukradną nikt za niego w sklepie nie odpowie! Dlatego Mama i Ja choć ma trochę wyższe ceny to jest moim ulubionym sklepem zarówno pod w/w względem jak i uprzejmością pracowników czego o Akpolu powiedzieć nie można:(
image
image

image
to ze nie da sie tam dodzwonic to prawda

a sam sklep mi sie nie podoba... niekompetencja pracownic bije po oczach! One sie na niczym nie znaja...a jak czegos nie wiedza to wymyslaja, niestety kilka razy sie o tym przekonalam

plusem jest pan od wozkow, ten widac golym okiem zna sie na rzeczy, sprzedawca z prawdziwego zdarzenia

a co do akpolu - racja. ten w gdansku jest okropny i ciezko tam cokolwiek znalezc, produkty nie maja cen... itp itd, za to ten w gdyni - fajowy - jasny i przejrzysty
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niestety nie mogę powiedzieć dobrego słowa na temat Pani Ani która zajmuje sie działem z pościelą i łóżeczkami. Jest strasznie opryskliwa i nie uprzejma. Ingeruje w moje zakupy a tak naprawdę guzik ją to obchodzi co chce i do czego to wykorzystam. Powinna sie zachowywać jak na sprzedawcę przystało a nie na mnie krzyczeć i wmawiać rzeczy które nie są prawdą. Osobiście składam skargę na tą Panią u kierownika. Co do reszty na temat sklepu nie mam żadnych zastrzeżeń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zrobiłam zamówienie próbne przez internet z odbiorem osobistym. Chciałam tutaj kupować wyprawkę, ale przekonałam się nie warto, bo to bardzo duże ryzyko. Czekałam na realizację 9 dni, a gdy już odebrałam zamówienie, okazało się, że towar jest niezgodny z opisem na stronie i niezgodny z umową. Wydano mi inny model. Odmówiono mi prawa do reklamacji, bo otworzyłam opakowanie.
Bez otwarcia opakowania nie miałam możliwości sprawdzenia, czy towar posiada funkcje, które miał mieć. Zresztą Pani ze sklepu sama najpierw napisała: proszę dokładnie sprawdzić, bo ta funkcja musi być być. Jak więc miałam sprawdzić, bez wyjmowania z opakowania?
Sklep przyznał się do błędu, ale pieniędzy nie zwróci, ani też nie wyda mi dobrego towaru.
Na szczęście to był towar za kilkadziesiąt złotych, ale wolę nie myśleć, co by było, gdybym kupiła u nich wózek za kilka tysięcy, a oni daliby mi inny model i powiedzieli, że reklamacji nie przyjmą, bo otworzyłam opakowanie!
Sklep nie przestrzega praw konsumenckich i nie traktuje klienta poważnie. Radzę na niego uważać, zwłaszcza, jeśli robi się większe (droższe) zakupy lub zamawia się towar, który mają dowieźć.
image
Muszę przyznać, że sklep się zrehabilitował. Przyjął mi w końcu towar, którego nie zamawiałam. Właściwy przedmiot otrzymałam dzisiaj kurierem.
Widać, że jednak klient nie jest im obojętny i można wyegzekwować swoje prawa.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry