Widok

sklep z ubraniami dla dzieci inny niż sieciówki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znacie w Trójmieście jakiś ciekawy sklep z ubraniami dla dzieci? Wiem, że w necie mozna sporo znaleźć, ale szukam czegoś stacjonarnego, co można pomacać i co nie jest h:m czy inną sieciówką :)
Lumpki akurat odpadają, bo to na prezent :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Mayoral, ale zaopatruje sie w Słupsku
firma hiszpanska, ubrania podobne do Next, choc może bardziej eleganckie, mniej na luzie, ale boskie
w necie znjdziesz aktualną kolekcję

http://www.mayoral.com/ing/index.asp

moja sąsiadka, mowiła, że jest sklep w Sopocie, w takim centrum przy przejsciu przez tory na Monciaku, ale ja nie miałam okazji tam zajrzec, łatwiej mi w Słupsku

ceny dośc wysokie, porównywalne z Next
Na Oruni Górnej jest sklepik Pchełka - mają outlet różnych fajnych marek np. Babaluno. Bardzo dobrej jakości ciuszki i ceny też są ok. Ubranka mają oryginalne metki, więc nadają się na prezent :)
Mayorala ( fakt bardzo dobrej jakości ) i nie tylko kupowałam w Akpolu na ul. Jaśkowej we Wrzeszczu
Gdzie dokładnie jest sklepy Mayorala? Ja znam ich ciuszki z mama i ja, są świetne, ale to też sieciówka ;)
O, dzięki, nie wiedziałam, że w Akpolu coś takiego znajdę :)
a gdzie ta pchełka jest?
Pchełka jest na Oruni Górnej niedaleko pętli tramwajowej. Ciuszki wg mnie fajne niespotykane w innych sklepach i w fajnych cenach. Mają stronę internetową więc można mniej więcej zobaczyć co mają
http://www.pchelka.sklep.pl

Ja mimo wszystko polecam sklep internetowy z akcesoriami i ubrankami dla dzieci. Bardzo duży wybór, wszystkiego co jest potrzebne dla dziecka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry