Widok

skrzepy w połogu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem 2 tyg po porodzie i właśnie wyszedł mi duży skrzep tak ok 7 cm, taka twardawa tkanka. W dzień po porodzie też wydaliłam nawet większy skrzep i lekarze mówili że to ok. Ale zastanawiam się czy po takim czasie mogą jeszcze się wydalać takie duże skrzepy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogą... ja dostałam mocnego krwawienia miesiąc po porodzie, na szczęście trafiłam zaraz na wizytę u lekarza i powiedział, że tak może być i nawet 6 tygodni po porodzie
ja po 20dniach zaczełam wydalac takie skrzepy aż wkońcu prawie sie wykrwawiłam, był juz taki wątek. idz do lekarza!
imageimage

skrzepy krwi po porodzie https://www.mojniemowlak.pl/odchody-pologowe/ , mogą osiągać wielkość nawet piłeczki golfowej. Forumuja się z tkanek i resztek, które w tobie pozostały. To naturalny proces trwający około 6-8 tygodnii. W razie jakichkolwiek problemow jak zawsze warto zwrócić się o pomoc do lekarza bądź położnej środowiskowej, która wykonuje wizyty patronażowe ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

do góry