Widok

słoiczki po deserkach obiadkach biore

Kupię Temat dostępny też na forum:
wlSNIE SIE PRZEKONALAM ZE SLOICZKI PO DESERKACH LUB OBIADKACH ZAMYKAJA SIE HERMERTYCZNIE, MA KTOS MOZE DO ODDANIA TROSZKE SZTUK BO SAMA GOTUJE DLA MALUCHA. REJON GDYNIA=CHYLONIA-OKSYWIE-POGORZE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda że tak daleko, ja codziennie wyrzucam słoiczki
KOLO 18 BEDE W GDANKU I JAK CO MOGE ZABAC:)
a dopiero co wywaliłam :/ ale bede zbierała
nie wiem czy Ci się opłaca przyjechać do Brzeźna po 4 słoiczki. Chyba że jesteś częściej w Gdańsku to mogę zbierać.
hej, ja mam słoiczki po jedzonku bo segreguje szkło. Moge odłozyc dla Ciebie. Jestem z Rumii ale jezdze duzo po Gdyni jak cos to mozemy sie umowic w przyszłym tygodniu. Jak cos napisz na priv
Jak dla mnie to zamykanie jest fatalne... za każdym razem mam wrażenie, że zaprojektowano je tylko do jednorazowego otwierania.

U nas też ich się sporo przewija, jeżeli jesteś zainteresowana, to daj znać będę Ci odkładać (mam ich już trochę), jestem z Wielkiego Kacka.
ja też gotuje ale słoiczków juz nie wykorzystuje po raz 2 wole via albo tt opakowania i jak robie na zapas to mroze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry