Widok
hh całkowicie popieram!!! Dla mnie także data jest nieważna a że okurat 07.07.2007 wypada w sobote a chcieliśmy mieć slubik w lipcu to tak jakoś padło na te trzy siódemeczki i tyle!!! A i sorrki że Cię wcześniej nie zauważyłam hi hi tyle tych siódemkowych się namnożyło że powoli się gubie pozdrówka!!!
a mnie tu na forum (podobnie zreszta jak inne osoby) zbesztali i zrownali z ziemia za to ze cos pisalam o tym ze juz zaczynam organizowac wsio na 2007 :( wiec od tamtej pory sie nie wypowiadam i nie smiem nawet pisnac.. :( a powiem szczerze ze przygotowania stanely w miejscu i ze juz nawet nie wiem gdzie i czy w ogole cos bedzie.... meczy mnie to ze sama wszystko musze i wcale mi sie to juz nie usmiecha :((i zero zainteresowania ze strony pana mlodego :( baa ost pow nawet ze na sile sie hajta....i to chyba nie byl zart.... zaczynam miec dosyc ... chyba nic ztego nie bedzie a ja zostane stara panna:(((( jak poznac ze on na serio nie chce sie hajtac???!?!raz mowi tak a raz tak :( nie wiem co mam myslec