Widok

ślub, a wiek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, a przyznacie się ile będziecie miały lat w dniu ślubu? ;) I czy uważacie, że jest to dobry wiek do wychodzenia za mąż? Bo mi się wydaje, że 23 to troche mało :P Ale z drugiej strony... ile można odwlekać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Silje, u nas na naukach o tej zdradzie też było. Wspaniałe, prawda?
/tyle że z tą różnicą że zdradzać możemy obydwoje, byle nie mówić partnerowi - powód ten sam, bo ,małżestwo jeszcze by się rozpadło

No myslałam, że wstanę, wyjdę i trzasnę drzwiami

ładne mi małżeństwo, budowane na kłamstwie, obłudzie i zdradach, najważniejsze że TRWAŁE
nie mogłam uwierzyć, że to mówi ksiądz, przecież to chore jakieś
Z założeniem wątku na temat nowości wprowadzanych na zajęciach z poradnictwa rodzinnego, to całkiem niezły pomysł ;)) Przynajmniej wszytskie się pośmiejemy!

U nas było, że mężczyzna może zdradzać swoją żonę, bo w sumie to nie jest nic złego, ale tylko pod warunkiem, że się jej nie przyzna, bo jego szczerość może doprowadzić do rozpadu związku małżeńskiego ;))
Dodatkowo po ślubie minimum od 11 (piłkarskiej chyba ;)) do 15 dzieciaczków, mniejsza ilość jest wielkim grzechem :P
Poza tym mój M. dowiedział się, że kobieta nie powinna z seksu czerpać przyjemności - mężczyzna powinien temu zawsze zapobiegać ;))
Milka, wal jak w dym ;-))))

Walerka, a Twoj mowi po polsku?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
jejku jak ja sie ciesze ze trafilam na normalne nauki, moj by chyba tam umarl i tak jest sceptyczny do Kosciola Katolickiego a jeszcze to na dodatek takie kwiatki
hehe, uważaj.. bo ja rozrywkowa jestem wesela uwielbiam i jeszcze przyjadę naprawdę ;)
Sorki Milka - ja nie mam polskich znakow dlatego skopiowalam od Ciebie ;-)
Wpadnij na moje wesele to poczestuje Cie swoja wodka weselna w ramach podziekowania ;-)))
Ostola a moje prawa autorskie?!
co do zestawu znaków powyżej ;P
OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..! OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..!
Haha, ciekawe o czym jeszcze sie dowiemy?;P
jak się taką przydusi to moze się okazać,ze jęk jej orgazmu był w ogole ostatnim dzwiękiem jaki jej sie w życiu przydarzy;)
Olenka, nie daj sie prosic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nie w temacie jestem, jaki brylant????
OLEŃKA ZAŁÓŻ WĄTEK!!! Plisss. ..!
leżę pod biurkiem i ryczę.. pozycja i przydusić.. genialne :D
http://forum.trojmiasto.pl/Nauki-przedmalzenskie-i-spowiedz-t72942,1,11.html?hl=nauki#hl

ostola, tu jest trochę rewelaCJI, ale wydaje mi się że to czytałaś ;)

a pomysł na wątek całkiem niezły... najnowsze odkrycia medycyny kościelnej
a to od kolerzanki

"jedyna dozwolona pozycja to misjonarska, tylko w ten sposób kobieta może kontrolować swoje żądze, a jakby przypadkiem oddawała się przyjemniści i wydawała jakieś odgłosy to można ją lekko przyducić (sic!) swoim ciałem"
widocznie twoja pani nie zna najnowszych nowinek z medycycyny :D, ja w wróce to opowiem więcej "nowinek poradnictwa"
Agusiaczek:
mam UCZULENIE na schematy i konwenanse.
nie tylko forumowe ;)
Milka, ja tez oddaje dzis pierscionek... Ha ha ha................. :-D
Dziewczyny, serio zalozcie taki watek. Nie moge sie doczekac zeby sie z tym podobnych (jak z tymi plemnikami) bzdur posmiac!!!!!
Dzięki dziewczyny ;))
oleńka, a o tych plemnikach bez ogonków to ciekawe, nie słyszałam..?
Widocznie pani z poradnictwa nie przekazala nam całej wiedzy, a szkoda, bo już zakończone :/
do góry