Widok
ja mam 33 (a wlasciwie za chwile 34) i jestem pewna co do jednego gusta sie z wiekiem zmieniaja co do facetow rowniez. jezeli bym wziela slub w wieku 20stu i troche lat to bym na pewno byla rozwiedziona. a zeby stwierdzic czy wiek na wplyw to by trzeba zobaczyc na statystyke rozwodow i ile mialy lat w dniu slubu osoby ktore sie rozwodza. reszta to gdybanie i kazy bedzie ciagnal w swoja strone.
panama, wlasnie na taka wypowiedz od Ciebie czekalam... ;-)
Ja tez uwazam ze jak sie ma 22 lata to komentarz: "poznałam życie z każdej strony" jest ... troche zabawny... Sama mimo ze mam lat troche wiecej nie zaryzykowalabym takiego stwierdzenia...
To jest wlasnie niebezpieczenstwo malzenstw w tak mlodym wieku. Wydaje sie ludziom ze juz wszystko wiedza, ze sa juz wszystkiego pewni a potem wychodza "niespodzianki"...
Ja tez uwazam ze jak sie ma 22 lata to komentarz: "poznałam życie z każdej strony" jest ... troche zabawny... Sama mimo ze mam lat troche wiecej nie zaryzykowalabym takiego stwierdzenia...
To jest wlasnie niebezpieczenstwo malzenstw w tak mlodym wieku. Wydaje sie ludziom ze juz wszystko wiedza, ze sa juz wszystkiego pewni a potem wychodza "niespodzianki"...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm