Widok

ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mała sonda: kiedy bierzecie(braliście) ślub cywilny, po ile macie (mieliscie lat), czy na ślubie cywilnym koniec, czy może ślub kościelny także.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siedziałam przez weekende nad jeziorem. Dziś zaglądam na forum i szok... na początku, ale za chwilę dochodszę do wniosku, że to faktycznie jakaś podpucha. Gdyby kaśka (celowo pisane przez małe k) była faktycznie osobą wierzącą w Kościół, ideały i zainteresowana ich krzewieniem nie pozwoliłaby sobie na obrzucanie ludzi takimi wizwiskami. I to dlateczego? Dlatego, że pragną miłości. To musi być jedna wielka prowokacja. Ale czytając i tak chwilami przecierałam oczy....
Grupa wsparcia????No nie źle. :))))))))))))))))))))

I masz racje jestem z Toba jakby co..:-))))
Wiesz....ja nie zamierzam dyskutowac z imbecylami.Dla mnie ona ma za niskie IQ żeby z nią kontynuowac rozmowę.Nie chce juz się zniżać do poziomu "flanelci" :))))

IGNORUJĘ JĄ :))

Nefrerte, nie przywiazuj wogóle uwagi do tego co pisze ta Kasia,niema sensu sie denerwowac przez jakaś..........(niechce przeklinać).Uwazam ,ze to czysta prowokacja i tyle..
IGNORUJĘ CIĘ IMBECYLU :)

IGNORUJĘ CIE IMBECYLI :)

Mandarynko i widzisz jaka milusia odpowiedz Cię spotkała?????Buhahahah,takie jak ona nalezy utylizowac a nie dyskutować.

Kultura to ty nie szczedzisz,oj nie ładnie ,nie ładnie. ze jeszcze istnieja takie dziwne baby.
a ty sie od pierdol.ok.
Dziewczyny!!! jestescie dorosłymi kobietami??? albo mi sie tak zdawało...Jak mozecie sie tak wyzywać...i jeszcze chcecie sie bic??? zastanówcie sie po ile wy macie lat?? Kasia Jabys była taka madra jak uwazasz nie pisałabys takich moralności?? I ty masz 29 lat??? a moze 15, nie moge zrozumiec cie za cholerę!!!
Siebie poignoruj !!!wariatko
No cos podobnego Ciekawe czy miałabys Tyle siły idiotko!!! dobre wymówki stosujesz....To spotkajmy sie to wszystko sie okaze szczeniaro
Powtarzasz się.....

Co do Olaffa to nie zgapianie tylko ten sam tok myslowy,podobnie jak z innymi.Ciekawe dlaczego też inni mają cię za idiotkę.Umierz,że nie chciałabys sie ze mną spotkać,bo za te wyzwiska to ten Twój pusty łeb bym ci rozwaliła.

OOOOOOOO nowy tekst cos takiego od Olaffa zgapiłas prostaczko..Co Obawiasz sie spotkania??? No no i kto tu jet tchorzem??? Myslałam ,ze chcesz sie spotkać kretynko!!
IGNORUJĘ CIĘ IMBECYLU :P

szkoda mojego czasu na ogladanie twoje prostackiej gęby

I sobie pogadamy ..Zobaczymy czy bedziesz taka madra i doswiadczona Nefrete???
Bchecheche. jesli o spotkano wam chodzi to nie ma sprawy Ja jestem jak najbardzie za a wy???Jestem z Gdańska co proponujecie???? Chetnie obejże wasze nidouczone gęby...
O tym,ze podpuszcz to też juz napisałam wcześniej :))

do góry