Widok

ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mała sonda: kiedy bierzecie(braliście) ślub cywilny, po ile macie (mieliscie lat), czy na ślubie cywilnym koniec, czy może ślub kościelny także.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem pod wrażeniem - dobrze że to tylko internet...
Super...ble ,ble ble jeszcze sobie pogadaj nastepna prostaczko!!!
Jasne wymysl cos jeszcze ...................hahahhhahahhaha

Pudło, dsopiero teraz skusiła mnie duża ilość postów na tym wątku, ale od razu cię "polubiłam" Na starcie załapałam się na wyzwisko - dla mnie bomba. Masz jeszcze duży zasób tych epitetów. Trenujesz wychowując dzieci szczęśliwa żonko?
A ja mysle ze to sa te same osoby podszywajace sie pod innymi nikami Nefretete
Kasiu24....jak widzisz nie jestem jedyna osobą która twierdzi,że jesteś chyba najbardziej porąbana,prostacką,prymitywną i ograniczoną do reszty dziewczyną na tym forum.Jest nas coraz więcej.Czyżby tyle osób czytajączych to forum aż tak się myliło????Hmmmmmmmmm.....hahahahahah

A moze wkurzona Tobie zrobimy pare fotek i wyslemy ,moze dostaniesz jakaś role w filmie np.Głupi i głupszy...niezapomne o aparacie .To cos proponujesz wkurzona????Chetnie obejrze twa prostacka gebe..
:) Dzięki
hahaha! Wkurzona - rewelacyjny pomysł:-)
Ja też reflektuję na spotkanie z Kasią 24 face to face. I to nie po to żeby jej dołożyć, ale żeby strzelić parę fotek i rozesłać na konkursy głupoty, do księgo rekordów - wąskotorowość umysłowa. dziewczyny, za takie odkrycie mogłybyśmy liczyć na nie lada profity....
W końcu zrozumiałaś............................

Pozdrawiam :)

Proszę się leczyć na odciski w korze mózgowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Baj ,Baj !!! szkoda mi na was mojego cennego czasu...Bo wasze wypowiedzi na Mój temat sa zbyt prostackie...i własnie prowincjonalne Bchechecheche ...wiec zegnajcie szczury ladowe
Jeżeli komuś słoma z butów wystaje to co się dziwisz?Widać,że to prowincjonalny imbecyl,więc szkoda tracić czasu na odpisywanie.Ja już jedynie czytam,bo czasu i tak sporo zmarnowałam.

Czego Ty kobieto chcesz uczyc swoje dzieciaki?Ja nienawidzeć kogoś o innym poglądzie na świat?Żeby zdrowo wychowywać najpierw samemu trzeba mieć ok pod sufitem.Poza tym wątpie w Twoją kobiecość bo to jaki popis słowny dałaś na tym forum absolutnie przeczy kobiecości.
A teraz żegnaj, mamy trochę więcej ciekawych rzeczy do robienia niż uświadamiać Cię pseudo-kobieto.
Baj
Ty kobieto to nawet poprawnie nie potrafisz pisać!!!!!
mam wspaniałego meza i dójke cudownych dzieci...I nie martw sie nie naucze ich tak jak was nauczono!!!!A ja To widac
odnośnie wypowiedzi Kasi24....

....aż nie chce się wierzyć, że po ziemi chodzą ludzie z takimi podejściem do życia, brakiem kultury i poszanowania innych. Jak nam będzie rosło takie społeczeństwo, to aż strach się bać....
I Ty jesteś w dodatku kobietą, skoro masz tak wychowywać swoje dzieci, to lepiej ich nie miej............
Oczywiście,że jest :)Srebrzysko :))))

ta cala kasia24 jaja sobie robi, lubi wkurzać ludzi. Zdecydowanie. I chyba ich wszystkich nienawidzi, i nie jest nauczonamiłości do blizniego. Pewnie biedna nie ma wzorców.
Dziewczyny, żeby nie wdawać sie w głupawe dyskusje - choć to już terażnieporadne gramatycznie wyzwiska, mam propozycję: nie odpisujmy na jej wypociny. Ani słowa. W końcu panna zrezygnuje i przeniesie się tam, gdzie ją zachcą. Tylko czy jest takie miejsce?

Pozdrawiam
do góry