Widok

ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mała sonda: kiedy bierzecie(braliście) ślub cywilny, po ile macie (mieliscie lat), czy na ślubie cywilnym koniec, czy może ślub kościelny także.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pudło!!! Akurat tu sie pomyliłaś..Chciałabys mnieć taki zwiazek jak ja!!! pseudo LOLA!!!!!!!!!!!!!!!!Pozatym to o czym mówisz nie liczy sie w zyciu najbardziej....Lolitko
Kasia24 napisał(a):

> Co za bzdury piszecie .Znalazłyscie sie w takiej sytuacji i
> dlatego tak piszecie jestem Bardzo ciekawa czy Jabyscie były z
> kawalerem..też popierałybyście rozwodników...A na slubnym
> kobiercu stałybyście w mig.i to w kosciele...Daje głowe ze
> takby było ...

Fakt,znalazłam się w takiej sytuacji.Byłam też z kawelerami i to wcale nie zmieniało fasktu,że slubowi kościelnemu mówię stanowecze NIE!!!!!!!!!
Biorąc slub kościelny musiałabym być przekonana co do ślubowania wobec boga,a ja nie miałam,nie mam i nie sądzę aby mi się to zmieniło.Nie popieram instytucji koscioła.wierzę w boga,ale księży nie znoszę.dla mnie to złodzieje i tyle.

Zachciało wam sie rozwodników...Jakie przejscia
> ,jakie doswiadczenia....śmieszne...chyba tylko łożkowe.

Ojjjj,kochana Kasiu.Doświadczenia łóżkowe też są bardzo ważne.Nie zdzierżyłabym faceta którego musiałbym czegoś uczyć,albo nie wiedziałby jak traktować kobietę.Mój przyszły mąż ma takie doświadczenia z czego bardzo się cieszę i doświadczenia życiowe.Uczył się na błądach po prostu i te co zrobił już nie zrobi.Proste i logiczne.Ze mną jest tak samo.

A z kad
> ta pewnosc ,ze i z toba sie nie rozwiedzie ,jak juz raz to
> zrobił.

nigdy się nie ma takiej pewności.Nawet wychodzą za kawalera.Życie to życie i nigdy nie wiesz co bedzie za rok,dwa lub za 10-20lat.

Wy macie rzeczywiscie klapki na oczach...skoro raz sie
> ozenił to znaczy ze był bardzo zakochochany tak jak teraz w
> Tobie ..a skad ta pewnosc ,ze nie zakocha sie za rok w kims
> innym????

Są też inne powody niż zakochanie aby poślubić daną kobietę.I nie chodzi tu bynajmmniej o dziecko.Bo jemu urodziło się 2 lata po slubie :P

tym razem ty tez zostaniesz rozwódką!!!! a prosze
> droga wolna twoje zycie ..Jestes jeszcze młoda i masz siano w
> głowie jak skonczysz trzydziestke to bedziesz sie
> zastanawiac....Ale wtedy juz bedzie zapóżno...

30 lat to pełnia zycia.Nigdy nie jest za późno aby mieć kolejnego partnera.Oj,widzę Kasiu że chyba nic w życiu Cię takiego nie spotkało co dałoby ci porządnego kopa w dupę.Ja pomimo 23 lat przeżyłam chyba wszytko co się dało przezyć.Zaznaczam PRAWIE wszystko.
Mnie już nic nie zdziwi.Serio.

Buhahahahahah...............kobieto!!!!!!!!Trochę realniej spójrz na życie.Zdejmi te różowe okólary i wyciągni głowę z chmur.Co ty za bzdury wypisujesz????????To wytłumacz mi dlaczego tyle ludzi się rozwodzi?Wiedzieli że tak bedzie przed ślubem????Bzdura!!!!!!!Bo gdyby wiedzieli,że się rozejdą to w ogóle by nie ślubowali.Chyba to logiczne.
Ty może jesteś pewna,że męża nie zostawisz.A jaką masz gwarancję,że on tego za 5 lat nie zrobi dla takiej 23latki.Daj spokój.....hahahahahaha.Zabawna jesteś.
Jeżeli twoje małżeństwo do końca bedzie udane to super,zyczę ci tego,ale zobacz ile ludzi się rozchodzi i to z różnych powidów.
Nie sądzę,aby mój chłopak biorąc ślub myślał o rozwodzie.Dopiero po 7 latach małżeństwa gdy poznał mnie to stwierdził,że jego żona to nie jest ta osobą z którą chciałby spędzić resztę życia.Ze mną chce być i mi chce slubować.A to czy faktycznie bedziemy ze sobą do usranej smierci to się okaże.Nie wiem co przygotował dla mnie los,Bóg czy cokolwiek tam innego.

Karolka I LOVE YOU :)))Nie zdążyłam przeczytać jeszcze twojego posta i już odpisałm Kasi i to samo napisałam.Buhahahahahaha

Pewnie....czasami dalej niż te pary po kościelnym i z takimi przekonaniami jak Ty droga Kasiu.

Ja się ABSOLUTNIE z toba nie zgadzam.Dal mnie bzdury piszesz,jakbyś przynajmniej życia nie znała.

Agula......szkoda czasu tracić na wybijanie komuś z głowy jego pragnień i marzeń.W sumie ma prawo do tego,ale.....................
Nie nosi swoje różowe okólary i głowę w chmurach.Życie zweryfikuje to wszystko.Widocznie niektórzy potrzebują na to 23lat inni np 30.

Ja się wzięłam :) i co z tego ?????????????I mam go.On kocha mnie a ja jego.Chcemy być razem i w kwietniu ślubujemy.

Pilnuj męża,bo zobaczysz.......świat kusi i nęci.A najgorszy wiek to 30-35 lat u facetów.W moim srodowisku KAŻDY mój kolega w tym wieku ma jakąś laskę (dwudziestkę ) na boku.Ja się tego nie obawiam.Mój chłopak ma 32lata,a ja 23.Za młodsze raczej się nie weźmie.A po drugie to on już raz w tym czasie (wiekowym)wiwinął taki numer,ale nie mnie tylko swojej żonie :)))))

Agulka,nie stresuj się nią.Daj spokój.Kobieta nie świadoma życia jest.Czas pokaże.Otworzą jej się oczy.

hahahahahaha,nie???????????????????????To czemu faceci zdradzają swoje żony?Dla rozrywki?????????Buhehehehehehe,śmieszna jesteś kobieto,na serio zabawna.Dla sexu!!!!!!!!!Wiem to na 100000000000%.Żony im się znudziły.I widzisz....kościelna czy cywilna żona,jeden diabeł.

to skoro uprawialiście seks przed ślubem, to pewnie jeśli robił to z Tobą to i z innymi i nadal to robi, i gdzie w tym wszystkim Twoje zasady, he, he, skoro prawiczka nie brałaś, to co masz przeciwko rozwodnikom, i pewnie jeszcze na Oazę chodzisz :)))))))))00
Nefrete bardzo sie rozpisałaś.Ale wniosek Twoich wypowiedzi jest jeden.. Nie zycze Tobie niczego złego wrecz przeciwnie,,ale jestes zwykłą swinią bo odbiłas kobiecie faceta!!! I uwazasz ze to jest w pożądku!!! ???Zabierać Ojaca dziecku???? mozesz cytowac wiele razy to co napisałam,ale to ty zdejmij te rózowe okulary!!! A Twój facet widac nie leprzy...Ciesze sie ogromnie ,ze ja i mój maz nie nalerzymy do ludzi takiego pokroju,jak wy. I myślisz ,ze mój maz oglądnołby sie za taka 23 -latką..On nie nalerzy do takich nieudaczników...

Nie bede wiecej sie rospisywac bo to bez sensu i tak nie zrozumiesz pojecia wiernosc i bycie razem za dobre i na złe zbyt płytka jestes dziewczyno....i nie mam oczym z toba rozmawiać...
Twoje wypowiedzi swiadcza o Tobie i o tym z kim sie zwiazałas...Ja nie musze pilnowac meza bo zna, jego charakter....lepiej tobie poradze pilnowac bo niedługo po slubie zostaniesz rozwódka...Oby nie....Jak najmniej ludzi z Takim prymitywnym podejsciem do zycia.....
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!! CZY WYSCIE POWARIOWAŁY !! NIECH KAZDA ŻYJE JAK CHCE....KASIU???? A TY MASZ POKOLEI W GŁOWIE????????
Lola skad wiesz ze mój maz nie był prawiczkiem??co????
Mandarynka - wyjęłaś mi to z ust!
Jestem w szoku do czego doprowadził niewinny tytuł wątka
Zawsze myślałam, że kobiety birące ślub, czy to koscielny, czy cywilny mają swoje w głowie i poglądy godne przyszłych mężatek.
A tu po prostu "sodoma i gomora";-)
Czy to ważne kto jaki ślub bierze?
Gdybym nie była wierząca, lub nie przykładała do tego tak dużej wagi, nie brałabym koscielnego, tylko cywilny.
A tak - biorę konkordatowy. A ktos inny weżmie tylko cywilny. I dobrze - maa do tego prawo
Pozdr. i nie kłóćcie się dziewczyny
Ooooooooooooo,widzę agresja się zebrała.
Po pierwsze:
wiążąc się z nim nie miałam bladego pojęcia o tym,że jest żonaty
Po drugie:
to była wyłącznie jego decyzja,że rozwódł się z żoną i zostawił dziecko
Po trzecie:
ja nie zmuszłam go do bycia ze mną,postawiłam mu ultimatum,albo ja albo ona......no i wybrał
Po czwarte:
widocznie nie było dobrze u niego w związku i u innych z pewnością też skoro jednak zrobił cos takiego i połaszczył się na inną kobietę.

Możebyś zaczęła w końcu patrzeć REALNIE na życie???Wiedomo,że jak wszystko dobrze się układa to facet nie odchodzi do innej,bo po co.Albo leci na 2 fronty,albo zostaje przy żonie.PROSTE I LOGICZNE.

Wierzysz w jakieś dziwne ideologie.Piszesz tak jakby Twój mąż był jedynym twoim partnerem w życiu.Jakbyś nigdy nie doświadczyła zdrady.Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!Otwórz oczy.

A swoją drogą to uwierz mi,że żonaci faceci obojętnie w jakim wieku oglądają się za 20-latkami.A jeżeli tego po prostu nie zauważyłaś to jesteś po prostu głupia.

Nie twierdzę,że twój święty mąż zrobi ci na 100%to samo co robi większość facetów.Masz na to 50% szansy.

A tak na koniec,to nie będę już więcej z Tobą prowadziła konwersacji ponieważ nie mieścisz się w brodziku moich intelektualnych potrzeb co koliduje z moim wysublimowanym pojęciem na ten temat.

Życzę powodzenia

Buhahahahaha...........na oazę,różaniec i codziennie do Kościoła.Lolu,Boska jesteś :))))))))))))

Jestem jego pewna jak nikogo inneego na świecie.To on czasami ma loty,ale to wynika głównie z zazdrości,czyli.....nie szkodliwe.
Moje podejście,Loli i Aguli to REALNE podejście do życia.Twoja paplanina może świadczyć o kompletym braku trzeźwego spojrzenia na życie i o niczym więcej.Aha....no i o ślepej miłości i zaufaniu do męża.
Obyś kobieto nie dostała od niego jeszcze takiego kopa,że będziesz dalej leciała niż widziała.
Ja jaki (w/w)chyba wiemy o czym piszemy???Nie wypowiadałabym się na temat o którym nie mam bladego pojęcia.Widocznie Lola jaki Agula sporo przeżyły w życiu tak jak i ja i rozumieją swoich przyszłych mężów(rozwodników)co ich spotkało.

Buahahahahaha.....no właśnie,Kasiu czy ty masz po koleji w głowie?Dlaczego Mandarynka jest już 4 osobą która Cię o to pyta????Czyżby faktycznie z nami było coś nie tak????A może to jednak z Tobą????
Fakty faktami :))))))))))))))

Buhhhhhhhhhahahah

Cytrusowa,my się nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy ;))))Po prostu spotkały się na forum dziewczyny które coś wiedzą o życiu i ktoś kto żyje z głową w chmurach.Nic poza tym.

do góry