Widok

ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mała sonda: kiedy bierzecie(braliście) ślub cywilny, po ile macie (mieliscie lat), czy na ślubie cywilnym koniec, czy może ślub kościelny także.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czego Tobie można zazdrościć? zaściankowych poglądów panienki z prowincji. Chyba Ci się wydaje, że masz we wszystkim rację i pozjadałaś wszystkie rozumy. Lepiej zastanów się co robi teraz Twój mąż. Naprawdę musicie być rewelacyjną parą, skoro cały czas siedzisz przed internetem.
Faktycznie mamy czego ci zazdrościć??????????My też mamy facetów którzy nas kochaja i mamy do nichc zaufanie kobieto.Ale na tym świat sie nie kończy.wiesz co to jest dystans i ostrożność?Czy te pojęcia sa ci obce?Bo na to wygląda.To nie my jesteśmy żałosne tylko TY.

Buhahahahahha.....Monika to było nie do pobicia :)))Brawo.Mandarynka,Cytrusowa i Ty piszecie dokładnie to samo co ja powtarzam w każdym poście prawie.Więc jednak wiecej nas juz jest trzeźwo patrzących na świat,a nie zyjących jedynie złudzeniami.Bravo!!!!!!!!!

Cytrusowa,ale tak jest.Ja pomimo 23 lat na serio dużo przeżyłam.Co do Loli i Aguli to mogę się jedynie domyslać.
A komentarze osoby nie mającej bladego pojęcia o życiu w tym momencie sa smieszne i kompletnie bez sensu.Ja jakbym nie miała o czyms bladego pojęcia to w ogóle bym sie nie udzielała,zamiast chrzanic jakieś dyrdymały.Ręcę opadają dosłownie.

To co mówisz jest załosne .buchechecheche. Poprostu zazdrosc nie zna granic.
A Pani Kasia skoro się tak zarzeka, że nigdy nie zostanie rozwódką, to pewnie nią nie będzie, nawet jak ją facet zdradzi będzie żyła w takim trójkącie dla pozorów i swoich "zasad". Skoro jesteś tak szczęśliwa jak twierdzisz to nie wiem co robisz non stop na forum weselnym i tylko sączysz jad. Zajmij się lepiej swoim idealnym mężulkiem, bo jeszcze któraś z nas Ci go odbije w momencie, kiedy będziesz czytała nowe wątki na forum :)))))))))))))))
dziewczyny, ale te wasze wypowiedzi czyta się jak doświadczenia starych, doświadczonych przez los babek. A przecież jesteście młode i pełne RADOŚCI a nie smutku i goryczy.
Tylko to chciałam powiedzieć i już daję wam pole do dalszych popisów czyli wymiany zdań.
Powodzonka. tylko nie rańcie sie zbytnio
Cytrusowa,my się nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy ;))))Po prostu spotkały się na forum dziewczyny które coś wiedzą o życiu i ktoś kto żyje z głową w chmurach.Nic poza tym.

Buahahahahaha.....no właśnie,Kasiu czy ty masz po koleji w głowie?Dlaczego Mandarynka jest już 4 osobą która Cię o to pyta????Czyżby faktycznie z nami było coś nie tak????A może to jednak z Tobą????
Fakty faktami :))))))))))))))

Buhhhhhhhhhahahah

Jestem jego pewna jak nikogo inneego na świecie.To on czasami ma loty,ale to wynika głównie z zazdrości,czyli.....nie szkodliwe.
Moje podejście,Loli i Aguli to REALNE podejście do życia.Twoja paplanina może świadczyć o kompletym braku trzeźwego spojrzenia na życie i o niczym więcej.Aha....no i o ślepej miłości i zaufaniu do męża.
Obyś kobieto nie dostała od niego jeszcze takiego kopa,że będziesz dalej leciała niż widziała.
Ja jaki (w/w)chyba wiemy o czym piszemy???Nie wypowiadałabym się na temat o którym nie mam bladego pojęcia.Widocznie Lola jaki Agula sporo przeżyły w życiu tak jak i ja i rozumieją swoich przyszłych mężów(rozwodników)co ich spotkało.

Buhahahahaha...........na oazę,różaniec i codziennie do Kościoła.Lolu,Boska jesteś :))))))))))))

Ooooooooooooo,widzę agresja się zebrała.
Po pierwsze:
wiążąc się z nim nie miałam bladego pojęcia o tym,że jest żonaty
Po drugie:
to była wyłącznie jego decyzja,że rozwódł się z żoną i zostawił dziecko
Po trzecie:
ja nie zmuszłam go do bycia ze mną,postawiłam mu ultimatum,albo ja albo ona......no i wybrał
Po czwarte:
widocznie nie było dobrze u niego w związku i u innych z pewnością też skoro jednak zrobił cos takiego i połaszczył się na inną kobietę.

Możebyś zaczęła w końcu patrzeć REALNIE na życie???Wiedomo,że jak wszystko dobrze się układa to facet nie odchodzi do innej,bo po co.Albo leci na 2 fronty,albo zostaje przy żonie.PROSTE I LOGICZNE.

Wierzysz w jakieś dziwne ideologie.Piszesz tak jakby Twój mąż był jedynym twoim partnerem w życiu.Jakbyś nigdy nie doświadczyła zdrady.Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!Otwórz oczy.

A swoją drogą to uwierz mi,że żonaci faceci obojętnie w jakim wieku oglądają się za 20-latkami.A jeżeli tego po prostu nie zauważyłaś to jesteś po prostu głupia.

Nie twierdzę,że twój święty mąż zrobi ci na 100%to samo co robi większość facetów.Masz na to 50% szansy.

A tak na koniec,to nie będę już więcej z Tobą prowadziła konwersacji ponieważ nie mieścisz się w brodziku moich intelektualnych potrzeb co koliduje z moim wysublimowanym pojęciem na ten temat.

Życzę powodzenia

Mandarynka - wyjęłaś mi to z ust!
Jestem w szoku do czego doprowadził niewinny tytuł wątka
Zawsze myślałam, że kobiety birące ślub, czy to koscielny, czy cywilny mają swoje w głowie i poglądy godne przyszłych mężatek.
A tu po prostu "sodoma i gomora";-)
Czy to ważne kto jaki ślub bierze?
Gdybym nie była wierząca, lub nie przykładała do tego tak dużej wagi, nie brałabym koscielnego, tylko cywilny.
A tak - biorę konkordatowy. A ktos inny weżmie tylko cywilny. I dobrze - maa do tego prawo
Pozdr. i nie kłóćcie się dziewczyny
Lola skad wiesz ze mój maz nie był prawiczkiem??co????
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!! CZY WYSCIE POWARIOWAŁY !! NIECH KAZDA ŻYJE JAK CHCE....KASIU???? A TY MASZ POKOLEI W GŁOWIE????????
Twoje wypowiedzi swiadcza o Tobie i o tym z kim sie zwiazałas...Ja nie musze pilnowac meza bo zna, jego charakter....lepiej tobie poradze pilnowac bo niedługo po slubie zostaniesz rozwódka...Oby nie....Jak najmniej ludzi z Takim prymitywnym podejsciem do zycia.....
Nefrete bardzo sie rozpisałaś.Ale wniosek Twoich wypowiedzi jest jeden.. Nie zycze Tobie niczego złego wrecz przeciwnie,,ale jestes zwykłą swinią bo odbiłas kobiecie faceta!!! I uwazasz ze to jest w pożądku!!! ???Zabierać Ojaca dziecku???? mozesz cytowac wiele razy to co napisałam,ale to ty zdejmij te rózowe okulary!!! A Twój facet widac nie leprzy...Ciesze sie ogromnie ,ze ja i mój maz nie nalerzymy do ludzi takiego pokroju,jak wy. I myślisz ,ze mój maz oglądnołby sie za taka 23 -latką..On nie nalerzy do takich nieudaczników...

Nie bede wiecej sie rospisywac bo to bez sensu i tak nie zrozumiesz pojecia wiernosc i bycie razem za dobre i na złe zbyt płytka jestes dziewczyno....i nie mam oczym z toba rozmawiać...
to skoro uprawialiście seks przed ślubem, to pewnie jeśli robił to z Tobą to i z innymi i nadal to robi, i gdzie w tym wszystkim Twoje zasady, he, he, skoro prawiczka nie brałaś, to co masz przeciwko rozwodnikom, i pewnie jeszcze na Oazę chodzisz :)))))))))00
hahahahahaha,nie???????????????????????To czemu faceci zdradzają swoje żony?Dla rozrywki?????????Buhehehehehehe,śmieszna jesteś kobieto,na serio zabawna.Dla sexu!!!!!!!!!Wiem to na 100000000000%.Żony im się znudziły.I widzisz....kościelna czy cywilna żona,jeden diabeł.

Agulka,nie stresuj się nią.Daj spokój.Kobieta nie świadoma życia jest.Czas pokaże.Otworzą jej się oczy.

do góry