Widok
??? a ja myślę,że wszyscy sie sami nakręcacie.. ja zanalzałam sale na 7 miesięcy przed ślubem, fotografa tak samo, dj'a jeszcze nie mam i nie sieję paniki.. do kościoła to się dopiero wybieramy.. nauki w bliżej nieokreślonej przyszłości.. pomału.. bo to Wy dziewczyny sprawiacie sobie same ta nagonkę.. więcej luzu..
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Nie pzresadzajcie tak.My rezerwowalismy sale na sierpien 2006 zaledwie gdzies z tydzien temu i mimo ze wybralkismy bardziej pewny 29 lipca:-) i juz wplacilismy zaliczke babka powiedziala nam ze jets spora szansa ze sie 5 sierpnia zwolni i mozemy na niego wskoczyc... Natomiast w 2 lokalu( Hipodrom) byly jeszcze wolne 2 terminy- bodajze 19 i 26 sierpnia. Jeszcze w paru do ktorych dzwonilam to samo... wiec sa miejsc atrzeba umiec je tylko znalezc no i byc elastycznym jesli chodzi o termin(my zakladalismy od pocatku ze plus minus tydz nie zrobi roznicy,oby tylko to latem bylo...) Tak wyglada rok 2006.Zreszta w hotelu Europa to pani sie bardzo zdzwila ze pytam juz o sale na sierpien,bo jeszcze specjalnie nie ma zapisow.Owszem jest pare restauracji obleganych jak Rodgio czy Holiday inn i tam mioze byc roznie ale ze na 2007 rok to szczerze watpie.Bo nawet w holiday innie ze 2 tyg temu mieli jeszzce 2 terminy na sierpien wolne jak dobzre pamietam... A 2008 to juz w ogole-nie chce mi sie w to wierzyc,lekka przesada!