Widok

slubujcie w piatek!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sluchajcie dziewuszki i nie tylko dziewuszki:)my slubujemy w piatek i slysze ze coraz wiecej jest takich piatkowych.i to sie bardzo oplaca.wszyscy daja rabaty a w kosciele nie robia problemow.wiec jesli macie taka mozliwosc to polecam,zawsze zaoszczedzicie:)zespol ktory chcecie a nie ma terminow,fotograf,kamerzysta...wszyscy ktorych chcieliscie a nie mozecie bo nie maja dla was terminu moga zrobic to samo w piatek!i jest wieksza szansa ze wasz termin bedzie wolny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdy ślub w wypada piątek, to ksiądz może pozwolić dościom weselnym na jedzenie wszystkiego

poprostu daje przyzwolenie, ja byłam na takim ślubie i ksiądz na ambonie tak powiedział
pierdoły gadacie, co nie przyjdą.....bo co post, droga krzyzowa......ludzie!!! czasy średniowiecza się skończyły, a jak komuś z gosci przeszkadza piątek to tym lepiej, mniej do zapłaty będzie....zupełnie nie przejmuję sie gościmi, swoja listę ograniczyłam do minimum, bo to moje wesele i mój ślub, a ci co zyczą mi jak najlepiej będa ze mną.......jeśli nie chcą niech nie jedzą mięsa do 24......ale teraz sa tak zabójcze ceny, że warto zorganizować wszystko w piątek i zapłacic 1/3 mniej niż w sobote....

zupełny bezsens, jedynie rozumiem panne młoda, która nie chce w piątek z takich czy innych powodów, bo to jej ślub i jej uroczystość. Ale gośćmi to zupełnie bym sie nie przejmowała.......nie chcą to niech nie przychodzą
Podejrzewam, ze niektórzy członkowie rodziny w piątek nie przyjadą.

No to fajnie macie, ale ja jestem osoba wierzaca, a piatek w kosciele katolickim jest dniem wielkiego postu i drogi krzyzowej Pana Jezusa... takze ja wybieram sobote. Ale kazdy ma inny poglad na ta okolicznosc. Pozdrawiam serdecznie
ciesze sie:)))napewno bedzie oki
Ja też przekładam na piątek !!!!! w sumie ze względu na zespół, Pola mnie przekonała, dzięki Pola, myślę że wszystko będzie ok :)))))))
no my jutro idziemy do kosciola,bo juz mielismy jeden termin.ale jakbysmy mieli problem to ma nam pomoc pan....zapomnialam:)z estragonu.a wy moze tez macie wesele w estragonie?
My płacimy w piątek 30 zł taniej/osobę niż w sobotę. W kościele nie było łatwo, ale się udało. I to prawda, nie ma problemu z fotografami, orkiestrą, DJ-em itp.

do góry