Widok

smoking

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie może gdzie możny kupić smoking????
bylismy w galerii, manhattanie, klifie i na szadolkach i tylko na szadolkach byl jeden ale nie byloo rozmiaru.
szycie raczej odpada bo jak sie dowiadywałam to koszto dobrze powyżej 2500 a to jednak troche zbyt dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koniecznie chcecie kupić? będziecie potem uczestniczyć w imprezach gdzie można ubrać smoking? czy będzie wisiał w szafie?

jakby co polecam wypożyczalnię na kartuskiej. Panie świetnie dobierają ubranie, dostajesz wszystko czyściutkie i wyprasowane. Rok temu płaciliśmy za smoking 280zł. Dostaliśmy go na tydzień.
Najlepiej umówić się u nich telefonicznie, bo mają dziwne godziny otwarcia.
image[/url]image[/url]
smoking mozna kupić w fashion house w sklepie lancerto koszt smokingu ok 1000 zł
image

image
smiking można też kupić w salonie sukien ślubnych Agnes w Gdynia,ale uszycie takiego smokingu kosztuje 1800 zł u Dziekońskiego w gdańsku, bardzo dobry krawiec,my u niego szyjemy.
a w Agnes można tez podobno wypożyczyć smoking za ok. 500 zł
image
dzieki za informacje
w fashion housie nie bylo rozmiaru, a wypozyczalni ni myslelismy, juz dzwonilam i podjedziemy tam po weekendzie
na kartuskiej w gdańsku za wypożyczenie płaciliśmy 300 zł., mają otwarte do 16.00.
polecamy :)
image
Smoking polecam kupić w Gdyni na ul. Świętojańskiej w sklepie Bell. Cena to 1400 zł. Wiem bo mój Ojciec tam kupował na mój ślub.
a może zamiast smokingu chcielibyście surdut angielski? my będziemy mieć niedługo do sprzedania ;) jak byście byli zainteresowani to podaje maila izabonik@gmail.com
image
Podbijam..gdzie jeszcze można kupić lub wypożyczyć smoking ?
image

Czekamy na Ciebie!
A ta wypozyczalnia na kartuskiej ma jakas stronke internetowa?
image

image
Szabłowska Zofia - Wypożyczalnia fraków i smokingów
80-138 Gdańsk, ul. Kartuska 149 /13

Tel.: 0583023311
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki ale adres tez znalazlam..stronki chyba nie posiadaja..
image

image

krawiec Żukowo

polecam Zakład Krawiecki w Żukowie -uszyjemy na miarę a ceny usług konkurencyjne niż w trójmieście .
Dziewczyny nie jedźcie do Gdańska na Kartuską po smoking !! Właśnie z tamtąd wróciliśmy i w sumie to nie wiem po co tam jechaliśmy, bo nic nie załatwiliśmy. Pani , która tam była , to jak jej powiedzieliśmy,ze ślub jest w sierpniu to zaczęła kręcić nosem i powiedziała,że ona jeszcze nie wie , czy bedzie miała ten "salonik" w sierpniu,wiec nie wie,czy moze nam wypozyczyć , poczym chciała brać miarę do smokingi z mojego K ;p poprostu kompletnie NIE KOMPETENTNA !! Nie polecam , a wręcz odradzam ! zostajemy przy smokingu z Agnes .
image

Czekamy na Ciebie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My kupiliśmy smoking w vistuli, mniej klasyczny bardziej garniturowaty, mają marki vistuli i drugi jest marki lantier.Wyszło ok 2000 z koszulą bez butów spinek i pasa hiszpańskiego
image
prosze o namiary na meaila romalang@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry