Widok

smoking

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie może gdzie możny kupić smoking????
bylismy w galerii, manhattanie, klifie i na szadolkach i tylko na szadolkach byl jeden ale nie byloo rozmiaru.
szycie raczej odpada bo jak sie dowiadywałam to koszto dobrze powyżej 2500 a to jednak troche zbyt dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koniecznie chcecie kupić? będziecie potem uczestniczyć w imprezach gdzie można ubrać smoking? czy będzie wisiał w szafie?

jakby co polecam wypożyczalnię na kartuskiej. Panie świetnie dobierają ubranie, dostajesz wszystko czyściutkie i wyprasowane. Rok temu płaciliśmy za smoking 280zł. Dostaliśmy go na tydzień.
Najlepiej umówić się u nich telefonicznie, bo mają dziwne godziny otwarcia.
image[/url]image[/url]
smoking mozna kupić w fashion house w sklepie lancerto koszt smokingu ok 1000 zł
image

image
smiking można też kupić w salonie sukien ślubnych Agnes w Gdynia,ale uszycie takiego smokingu kosztuje 1800 zł u Dziekońskiego w gdańsku, bardzo dobry krawiec,my u niego szyjemy.
a w Agnes można tez podobno wypożyczyć smoking za ok. 500 zł
image
dzieki za informacje
w fashion housie nie bylo rozmiaru, a wypozyczalni ni myslelismy, juz dzwonilam i podjedziemy tam po weekendzie
na kartuskiej w gdańsku za wypożyczenie płaciliśmy 300 zł., mają otwarte do 16.00.
polecamy :)
image
Smoking polecam kupić w Gdyni na ul. Świętojańskiej w sklepie Bell. Cena to 1400 zł. Wiem bo mój Ojciec tam kupował na mój ślub.
a może zamiast smokingu chcielibyście surdut angielski? my będziemy mieć niedługo do sprzedania ;) jak byście byli zainteresowani to podaje maila izabonik@gmail.com
image
Podbijam..gdzie jeszcze można kupić lub wypożyczyć smoking ?
image

Czekamy na Ciebie!
A ta wypozyczalnia na kartuskiej ma jakas stronke internetowa?
image

image
Szabłowska Zofia - Wypożyczalnia fraków i smokingów
80-138 Gdańsk, ul. Kartuska 149 /13

Tel.: 0583023311
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki ale adres tez znalazlam..stronki chyba nie posiadaja..
image

image

krawiec Żukowo

polecam Zakład Krawiecki w Żukowie -uszyjemy na miarę a ceny usług konkurencyjne niż w trójmieście .
Dziewczyny nie jedźcie do Gdańska na Kartuską po smoking !! Właśnie z tamtąd wróciliśmy i w sumie to nie wiem po co tam jechaliśmy, bo nic nie załatwiliśmy. Pani , która tam była , to jak jej powiedzieliśmy,ze ślub jest w sierpniu to zaczęła kręcić nosem i powiedziała,że ona jeszcze nie wie , czy bedzie miała ten "salonik" w sierpniu,wiec nie wie,czy moze nam wypozyczyć , poczym chciała brać miarę do smokingi z mojego K ;p poprostu kompletnie NIE KOMPETENTNA !! Nie polecam , a wręcz odradzam ! zostajemy przy smokingu z Agnes .
image

Czekamy na Ciebie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My kupiliśmy smoking w vistuli, mniej klasyczny bardziej garniturowaty, mają marki vistuli i drugi jest marki lantier.Wyszło ok 2000 z koszulą bez butów spinek i pasa hiszpańskiego
image
prosze o namiary na meaila romalang@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry