Widok

smutna

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mojego męża zabiera mi armia na 9 miesiecy.:( smutttttttttttttno mi
Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co aneczkal ale czasami jak się jest żoną marynarza sie do tego po prostu przyzwyczajasz:)

co zrobic ze marynarz czy tp jak sie go tak bardzo kocha..
Nie przeprasam za bledy
Pewnie i tak jest, tylko ze nie mam z tym tak na codzień styczności. Ani mój tata, ani teść nie pływaja więc nie jestem do tego przyzwyczajona. Mojego męża z koleżanka z pracy ma męża marynarza i mówi że nie jest źle w ciaglu dnia bo jest wiele zajeć. Najgorzej jak sie kładzie do łózka czy siedzi wieczorem a dzieciaki już śpia to wtedy jest jej najciężej.

I pomyśleć, że za kilka lat większość z nas dołączy do twierdzących "chłop w chałupie to jak wrzód na..."

Moja ciotka, żona wojskowego mówi, że nie ma gorszego koszmaru niż mąż wracający po kilku tygodniach z ćwiczeń. Przez kilka dni każe wokół siebie skakać, zaprasza rodzinę i znajomych, dezorganizuje jej życie domowe, a ona musi chodzić normalnie do pracy a dzieci do szkoły...
no na pewno i jakies imprezy (teraz karnawał jest), czy w święta

jeszcze 2 dni razem...juz jest tragicznie,aże jestem płaczka to płacze sobie .

Nie przeprasam za bledy
sorry, że to napiszę, ale jak ktoś pisze o studiach w sensie: ,,zapisać się" to sie nie dziwię, że sie tak skończyło. Trzeba się było uczyć i tyle ot co
no,nie kazdy musi studiowac,my akurat pokonczylismy szkoly policealne dwuletnie i na studia sie nie wybieramy.

Nie przeprasam za bledy
pierwszy dzien sama,nie dam rady ,jestem słaba psychicznie,nie moge sie z tym pogodzic

Nie przeprasam za bledy
dasz rade
my kobiety radzimy sobie z róznymi problememami bo jestesmy silne i ty tez sobie poradzisz

Sylvia dasz rade. Mojego narzeczonego nie bylo od lipca do listopada zeszłego roku, później wrócił na 1,5 miesiąca i od połowy grudnia znów go nie ma. Wróci dopiero w maju. A ja mam jeszcze gorzej bo przez ten czas właściwie nie mamy kontaktu:( Też na początku myślałam że nie dam rady ale teraz juz wiem ze można to wytrzymać (choc czasami jest ciężko). Ale naprawdę, wierz mi, są tez dobre strony takich rozstań;)

Spokojnie, zleci szybko... beda przepustki, spotkania... listy :) to tez ma swoj urok :)
Sylvia, trzymaj sie!!!!!!!

trzeba było zapisać się do jakiejś szkoły i byłoby z głowy, dla mnie dziewne podejście, lepiej żeby nie studiował nawet dla picu??nie chciał to ma wojsko
Sylvia napewno wytrzymasz.Człowiek nie takie rzeczy potrafi znieść. Pomyśl że to tylko jednorazowe rozstanie. Znam ten ból.
Kasia a twoj narzeczony pływa że sie tak rozstajecie ?

neli ale teraz wojsko jest obowiazkowe nawet dla 30-40 -50 latków,wiec gdyby poszedl do szkoly to zgarneli by go za 3-4-6..lat ...teraz do 5- roku zycia biorą .a nie zapial sie bo chcemy sie szybko wyprowadzic na swoje i gdyby poszedl za 5 lat...no nie byloby to madre.

Nie przeprasam za bledy
Tak, pływa.

Oj to widze że nie jestem sama ;-)

O...koleżanka też "marynarzowa":) Jak miło:)

Miło , niemiło ;-) taki nasz los ;-). Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry