Widok

smutna

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mojego męża zabiera mi armia na 9 miesiecy.:( smutttttttttttttno mi
Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj dziewczyny...wiedziałyście kogo bierzecie więc nie marudzcie teraz. sama sie zarzekłam że nigdy wojaka ani marynarza i wszelkich mundurowcyh omijalam szerokim łukiem. miec męza i go nie mieć?bez sensu. mam meza "normalnego" i jest w domu po 15 :)
A niech idzie do tego wojska bo bez wojska to nie chlop to baba i takich baba szwęda sie po Polsce pełno

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
ale sylvia sobie męża wojskowego ani pływającego nie wybierała. Więc nie dziwie się że ma pretesje albo że "marudzi". A nawet jakby sobie sama wybrała to ma prawo przeżywać rozstanie w taki sposób .

jesli nie wybierała to zwracam honor :) ale na serio biorąc za męża mundurowca z góry trzeba się nastawić na rozłąki więc nie ma co płakac i marudzic, tylko zacisnąc zęby i to przetrwać, siła wyższa :)
U nas tez pojawil sie taki problem ( ale my slub mamy dopiero za 8 miesiecy) Mój narzeczony zrezygnowal z wojska , na rzecz nauki ale po nauce ma w planach wstąpić do policji -marzenie i tradycja w rodzinie wiec zapewne na jakis czas tez mi ucieknie, ale przeciez przed nami cale zycie, wiec kilka miesiecy dam rade i juz sie na to nastawiam.Moj tata jest marynarzem wiec jakos chyba umiem walczyc z tesknota za bliska osoba, choc uczucia troszke rozne do tych dwoch osob :) Trzymaj sie :)

image
hej

jutro walentynki,i tak ich nie obchodzilismy nigdy,potem rocznica poznania
jest koszmarnie ,zarowno dla niego jak i dla mnie,ale jakos dajemy rade.ale nigdy wiecej zadnych rozstan.

Nie przeprasam za bledy
Bidulka :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry