Widok

smycz dla dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co o tym myślicie?mam dwójkę małych dzieci, jedno niechodzące, drugie ma 2 lata i ledwo za nim nadążam, wychodzę z nimi na spacery z wózkiem bliźniaczym i oboje jadą w wózku. Lżej by było, gdyby starsze dziecko chodziło ale mam obawy, że może się wyrwać stąd moje pytanie, macie, korzystacie ze smyczy?Kiedyś się z tego śmiałam ale teraz jak sama mam dzieci wszystko się zmienia;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kinga Ty chyba do mnie tego nie piszesz
==
Ty pisałaś coś o obcieraniu skóry? Moja wypowiedź była do mjakmama.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Uważam że super pomysł, warto spróbować, a matki które to krytykują niech sie schowają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja miałam takie http://www.bobas-sklep.com/babyono-szelki-do-nauki-chodzenia-lub-wozka-kolorowe/

w Smyku po 9,99zł. Mają zaczepy do wózka jak i do chodzenia.
Kupiłam w sumie do wózka ( z wózkowych potrafił uwolnic sie) ale przy "sreberku" przydały sie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie można je dostać w gda? na allegro widziałam te plecaczki,rzeczywiście wyglądają lepiej niż te zwykłe szelki;)i pewnie dzieciom się spodobają:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kinga Ty chyba do mnie tego nie piszesz ,ja wiem co to jest smycz dla dziecka i jak wygląda ,bo mam dzieci i zamulona nie jestem ,ale ja mojemu bym nie założyła i tyle .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale tu nie chodzi o "psią" smycz, są takie plecaczki - jak one niby mają skórę obcierać? Przeciez to się zakłada na ubranie, jak szelki w wózku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja nie korzystałam ,ale też nigdy się z tego nie śmiałam dla mnie to jest tragiczne ,dziecko na smyczy ,wciąż mam w pamięci obraz dwójki maluchów prowadzonych na smyczy przez matkę ,powiedziałam sobie nigdy w życiu nie założyłabym czegoś takiego dziecku,chociaż bym miała 'dzikie " dziecko i mam dzikusa bo w sekundę jest przy ulicy ,nie chodzi tylko biegnie wszędzie ale już opanowałam refleks i zanim on zrobi krok ja robię dwa .Ale jak uważasz jak będzie ci wygodniej a przede wszystkim bezpieczniej to załóż.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja mam bliźniaki i u nas sie nei sprawdziło, bo obcieralo skóre, po drugie jak ta smycz jest dluzsza to trzeba praktycznie biegac za dzieckiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie korzystałam, ale uważam, że to bardzo dobry pomysł.
Śmiać, ani gorszyć się (że dziecko na smyczy jak pies) nie ma co.
Liczy się bezpieczeństwo - nie raz byłam świadkiem jak brzdąc wyrwał się matce i wpadł na ulicę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry