Widok

sofa / łózko Beddinge z IKEA??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto ma ?? z jakim materacem ?? jak się Wam śpi na tym ?? potrzebuje cos szerokiego do spania 140x200 ...warto kupic ją ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mieliśmy coś takiego, ale chyba nawet większe niż wymiary które podajesz. Śpi się na tym bardzo wygodnie, w ogóle nie czuć tego łączenia na środku. Mi się niezbyt wygodnie na tym siedziało, ale to pewnie dlatego, że nasza była jakaś taka bardzo szeroka. Czasem nawet zdarzało nam się razem spać bez rozkładania ;)
Ogólnie polecam, jak się zniszczy lub znudzi (o ile w ogóle) to możesz sobie zmienić obicie :)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

my posiadamy

bardzo wygodna i szeroka wersalka, najwazniejsze ze sie wygodnie rozklada (a nie jak sofy do przodu), do tego schowek na posciel w miare pojemny,po zlozeniu bardzo wygodnie sie siedzi.

nie wiem jaki mamy materac, ale raczej twardszy, to juz wedle wlasnych upodoban

kupilismy ja poniewaz znajomi mieli i chwalili,my tez nie zalujemy

ogolnie polecam.

image
hmm może sie skuszę skoro tak chwalicie :-) ktos jeszcze doda jakąś opinie ?
Ja tez polecam.Spalismy z mezem 2 lata,teraz siostra przejela i nie narzeka.Generalnie to w najblizszej rodzinie mamy takie 4 :D Materace rozne-my mielismy twardy,bo tak lubimy.Faktycznie bardzo szeroka.Jak ktos ma krotkie nogi,to moze sie niewygodnie siedziec (ale zawsze mozna podlozyc poduche pod plecy).Bardzo praktyczna pod kazdym wzgledem.Watpie,ze ktos bedzie sie skarzyl.Raczej dostaniesz same pozytywne recenzje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za opinie widzę , że nie jest to zły wybór :-)
My mamy w domku nad morzem.

I u nas w domu też mamy, tą sztruksową, ale obicie możesz sobie dobrać , jakie chcesz.

Nie śpimy na niej codziennie, ale czasami jak ktoś przyśnie na TV, to ląduje na niej- jest w porządku, wygodna na miare możliwości, łatwa w obsłudze;)-głównie składanie i rozkładanie.

Jak pytałam faceta na dziale sofy w IKEA, to odradził nam zakup Ektorpa,i mówił, że Beddinge "schodzą jak świeże bułeczki":)
image

image

A żeby ją kupić nie musicie wcale jechać do sklepu... Wystarczy złożyć zamówienie na http://www.kup-z-ikei.pl
Bardzo wygodna, nawet bardziej niż poprzednie łóżko sypialniane 160/200. Materac mamy twardszy - nie pamiętam nazwy - wiem, że zaczyna się na "H". Polecam!
Ja bede swoja sprzedawac jak dotrze nasza nowa sofa, info ma mejla altea1@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprzedam sofę BEDDINGE kolor- ciemna sliwka, obicie pełne jak tu: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89839905

cena 600 PLN

Gdańsk

kontakt : bodies@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, posiadam pokrycie sofy Beddinge (kolor ciemny grafit) a gdzies mi sie zawieruszyl paragon z Ikei w Krakowie. Potrzebuje je zwrocic. Chetnie od kogos pozycze paragon jezeli ktos takowy posiada. Oczywiscie chetny zostanie nagrodzony ! Moge rowniez komus je odsprzedac (jest oryginalnie zapakowane). Na pewno sie dogadamy. Chetnych prosze o kontakt: jordan23m@interia.pl
Jordan proszę napisz dom mnie ,wioletta171@wp.pl ,i prześlij jakieś fotki bądź link do koloru tego pokrycia ,bo nie mogę znaleść ,ciemnego grafitu .
z tego co wiem w sieciowkach nie wazne gdzie kupione mozna oddac w kazdym innym sklepie , tak jest z dichmanem, lidlem, biedronka , castorama, leroy merlin - teoretycznie nie maja prawa odmowic.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

do góry