Widok

sól z Morza Martwego

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie mogłabym kupić taki specyfik?czy tylko w specjalnych drogeriach??
jestem ciekawa jak to działa;)może wypróbowałyście?
pozdrawiam Was serdecznie

Ania D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam nad Morzem Martwym :-) Po 4 dniach kąpieli w nim nie zauważyłam żadnych zmian.
Jedyna radocha że leżysz sobie w wodzie na plecach i czytasz gazetę i choćbyś chciała to sie nie utopisz

Przed wyjazdem zakupiłam kosmetyki których jednak nie polecałabym. Byly za ostre, skóra swędziała i jakoś było dziwnie... a może to ta sól rozprostowywała zmarszczki i dlatego swędziało :-)

Widziałam potem w Polsce kosmetyki naszych firm i serie "z solą z morza martwego" może jednak są delikatniejsze niż te oryginalne, może stężenie soli maja mniejsze.
Można ją kupić w wielu aptekach. Ja mam na nią straszną alergię - zaraz pokrywam się czerwonymi plamami.
Próbowałam, ale to niestety ściema, taka jak Actimel;)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry