Widok

solarium a ciążą

Wesele Temat dostępny też na forum:
Wiem, że sa róznie opinie na ten temat dlatego pytam i was.....
Za miesiac musze być chociaz troche opalona (nie pytajcie po co bo to juz mało wazne) Czy myslicie ze gdybym poszla na solarium i zaslonila czyms grubym calusienki brzuch nic by sie nie stalo mojej dzidzi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To,że jej post jest mało poważny nie ulega wątpliwości;)

hmm, ale konsekwencje mogłyby się okazać poważne, jeśli t nie żart....

No ale Beatko widzisz na cały post tyle ze nie wolno a ona i tak w zaparte ze musi isc. No to po co się pytała????????

no włąśnie, a my złe, wredne i wogule zołzy....

polecam natryskowe
Nie narażaj dziecka wiec wybierz coś innego niż solarium zeby być opalona

SOLARIUM I CIĄŻA CHYBA SAMO ZA SIEBIE MÓWI NIE?
Milunia - coz za madry post !!!!
Rece opadaja, jak sie czyta takie pytania... to Ty sama nie wiesz o tym, ze solarium szkodzi???

hehehe post nadal ma wziecie ;d brawo milunia :) tak jak myslalas nikt nie wpadł na to ze to podpucha :)

a ja myśle, ze to nie byl zart - i ze Milunia i Kamis21 to jedna i ta sama osoba :))) i I Milunia, piszac 29.03 zapytanie o salorium podczas ciazy, zaznaczajac, ze niewazne po co, ale potrzebuje sie opalic to w rzeczywistosci Kamis 21, ktora 22.04 brala slub i ktora jest faktycznie w ciazy.
Malo tego Milunia zawsze staje w obronie Kamis, czyli w obronie swojej wlasnej , czyli Kamis21 :)

Jeszcze jedno - Kamis w mailu ma milus...cos cos tam - (czyli zblizone do Milunia), a Milunia ma w mailu Kama (czyli od Kamis) :)))

Zbieg okolicznosci??

Czy jestem zbyt podejrzliwa moze??

Ale co tam... pewnie mnie zjedza za ten post :))

Pozdrawiam.

DOBRE:D
po 1 obie mamy na imie Kamila!
po 2 zawsze bede stawała w jej obronie bo się przyjaznimy! mimo ze poczatki mialysmy nieciekawe zreszta na pewno nie jedna forumka to pamieta!
Obydwie jestecmy w ciazy z tym ze ja na smamy poczateczku!
Żadna z nas nie jest na tyle głupia aby isc na solarium w ciazy! LOGICZNE ze szkodzi chyba kazdy to wie :)

Milunia - skorzystaj z jakiegoś samoopalacza z wyższej półki, np. VICHY

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
wiecie co zgubiłam sie i to na maxa!!! raz idzie a teraz ze nie jest taka głupia masakra:(

szkoda, ze ja nie pamietam ...

no coz, ale jak widac to TYLKO zbieg okolicznosci, ale twoj post Milunia i tak wygrywa na tym forum!!!! :)))

GRATULUJE!

Milunia jest na tyle głupia. Nikomu nie wmówi, że to miała być podpucha.
dokladnie - bo gdyby to byla podpucha to nie dalaby sie tak wyprowadxic z rownowagi, piszac

"Ślub nie był dla mnie az tak wazna sprawa jak ta!!! nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj- do wszystkich wrednych bab!!!! to jest moja zyciowa szansa!! jesli sie nie opale zmarnuje kilka lat pracy i wkladu w to co do tej pory robiłam i zamierzam robic!

Wiekszosc z was jest poprostu cholernie wredna!! niech ten watek sobie juz zjedzie..... ja poraz kolejny widze ze nie ma tu miejsca dla takich osob jak ja........ zegnam wredoty!"

Asieńko, ja akurat pamiętam, że dziewczyny znają się osobiście o czym wielokrotnie pisały. Dość dawno to było ;) Dlatego myślę, że to jednak dwie rózne osoby.
Chyba się nawet wyzywały i groziły sobie (tzn. Milunia Kamiś)???
Dokładnie Agatha. Coś takiego miało miejsce.
Mnie ten post właściwie nie zaskoczył, bo Milunia zawsze zdawała takie kontrowersyjne pytania :)
heheh - szkoda, ze to przeoczylam :) a moze macie gdzies ten watek?? Z checia sobie poczytam :)

Stalam sie podejrzliwa... pewnie przez ta pogode :)

kaska s .... dla mnie to bylo pytanie bardziej z półki "głupich" - chociaz podobno takich nie ma :)

Nawet gdyby mi sto ginekologow powiedzialo to bym na solarium w ciazy nie poszla, dlatego tak mnie zbulwersowal ten post!! Jak na niego sie natknelam, to nie moglam uwierzyc, ze o takie rzeczy mozna pytac ...

zalosne....

do góry