Widok

solarium a ciążą

Wesele Temat dostępny też na forum:
Wiem, że sa róznie opinie na ten temat dlatego pytam i was.....
Za miesiac musze być chociaz troche opalona (nie pytajcie po co bo to juz mało wazne) Czy myslicie ze gdybym poszla na solarium i zaslonila czyms grubym calusienki brzuch nic by sie nie stalo mojej dzidzi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj ja sie z tym nie zgadzam , nie którzy 18 latkowie sa bardziej dojrzali niz nie jeden człowiek po 40 . Nie jednemu 18 latkowi przyszło prowadzić dom kiedyś i teraz i dawali radę osobiście moi rodzicie wzięli ślub 30 lat temu jak mieli po 19 lat i sa do dziś szczęśliwym małżeństwem. Co do wypowiedzi na temat rodzenia dzieci ze względu na to, bo nie chce zeby ktos powiedzial ze babcia przyszla na wywiadówke to żenada.
hehhe tez przeczytałam cały wątek od deski do deski. I go podbiję, a co ;) Nie wypowiem się na temat korzystania z solarium w czasie ciąży, bo nie mam zamiaru komentować czyjeś głupoty. Zafascynowała mnie jednak wypowiedź demolki o dojrzałości w wieku 18 lat. Zrozumiesz kochana za przynajmniej 10 lat, że osiemnastolatkom tylko się wydaje, że są dorośli i dojrzali. A twoja wypowiedź, że jak wyjdziesz za mąż w wieku 40 lat, to w szkole powiedzą, że przyszła babcia, to chyba się nawet nie łączy (?) Bo nie ślub, a urodzenie dziecka ma na to wpływ. Posłuchaj mądrych, doświadczonych koleżanek i nie wychodź tak wcześnie za mąż. Do czego potrzebny Ci ten papierek? Może poznaj chłopaka trochę lepiej. Znam trzy "pary", które pobrały się w wieku 18 i 19 lat. Uwierz, są już dawno po rozwodzie...
Znam jedną dziewczyne która chodziła w ciąży do końca prawie na solarium nic jej nie było, to chyba zalezy od organizmu na ile minut i jak czesto chodzisz itd..
Ale jest też światełko w tunelu. Wraz ze wzrostem temperatury możemy stać się elementem pasteryzacji i dzięki temu pozbawić się wszelkich paskudnych żyjątek zwanych bakteriami...
Gratulacje za podbicie tego g......;)

Nie można się opalać na solarium w ciąży ponieważ od gorąca można poronić

próba

image

http://www.suwaczek.pl/cache/50edb7c98e.png
Pierwszy raz chyba przeczytałam długi wątek od deski do deski! Fascynująca lektura ;)

I to jest właśnie niedojrzałość...
Po pierwsze to sie nie rzucam, po drugie nie obchodzi mnie tak naprawde co powiedza inni, bo to przeciez jezeli cos nie wyjdzie to ja poniose tego konsekwencję, nikt za mnie nie przezyje MOJEGO zycia. Mozecie sobie mowic ze jestem za mloda, niedojrzala, ale ja wiem ze to jest TO i ze jestem i bede szczesliwa!!!
a mi sie podoba najbardziej to:"i zaslonila czyms grubym calusienki brzuch ..." :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
JAK NAJBARDZIEJ :)

dołączasz do naszego grona zołz ???? :P

dołączasz do naszego grona zołz? :P

Milunia- sorki ale puknij się w czółko ! Bardziej debilnego wątku chyba nie widziałam....

Demolka, cofam, nie jesteś najdojrzalszą 18-latką w Polsce :)

Twoje rzucanie się, że ktoś twierdzi, że jesteś głupia i nie wiesz, czego chcesz, mówi samo za siebie.

Ale fakt, to jest tylko Wasza decyzja. Zamiast dorastać będziesz się bawić w dom. Mimo wszystko - powodzenia.
oo, mój ulubiony wąteczek :)

argument zaje...sty , bardzo dojrzały ,Nie miałam nic przeciwko komuś kto bierze slub w wieku 18tu lat , aż do teraz:) rozbrajające to.

Agatha, to ze ja mam 18 nascie lat nie znaczy ze jestem glupia i nie wiem czego chce. kazdy ma swoj rozum i wie co robi!! To jest Nasza wspolna decyzja. nie mam zamiaru wychodzic za maz w wieku 40 lat a pozniej beda pytac w szkole moich dzieci czemu na wywwiadowke przyszla babcia anie mama!!!
Wiecie co dziewczyny jesteście na prawdę niesamowicie złośliwe z tekstami, że ma dbać o dziecko, nie o siebie. A przeciez dobre samopoczucie psychiczne mamy pomaga tez dziecku. Solarium jest nie zdrowe, napisalyscie, to po co te zlosliwosci ? Czasem lepiej sie nie odezwac niz kogos urazic. Nie wszyscy musza zadawac takie "mądrei fachowe" pytania jak Wy:)

do góry