Widok

solarium a ciążą

Wesele Temat dostępny też na forum:
Wiem, że sa róznie opinie na ten temat dlatego pytam i was.....
Za miesiac musze być chociaz troche opalona (nie pytajcie po co bo to juz mało wazne) Czy myslicie ze gdybym poszla na solarium i zaslonila czyms grubym calusienki brzuch nic by sie nie stalo mojej dzidzi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SOLARIUM I CIĄŻA CHYBA SAMO ZA SIEBIE MÓWI NIE?
polecam natryskowe
Nie narażaj dziecka wiec wybierz coś innego niż solarium zeby być opalona

no włąśnie, a my złe, wredne i wogule zołzy....

No ale Beatko widzisz na cały post tyle ze nie wolno a ona i tak w zaparte ze musi isc. No to po co się pytała????????

hmm, ale konsekwencje mogłyby się okazać poważne, jeśli t nie żart....

To,że jej post jest mało poważny nie ulega wątpliwości;)

Ja będąc w ciąży miałam bardzo duże problemy z pryszczami, myślalam, że może chwilka naświetlania na twarzyczkę mi coś da ale pani w solarium powiedziała, że nawet na samą twarz nie powinnam. Czasem panie w solarium są na szczeście mądrzejsze od swoich klientek i nie maja ochoty na pozwy gdyby coś się stało.
Agatha jestem z Tobą i też zawsze niecierpliwie czekam na posty Miluni bo na prawde czasem się wydaje jakby miała z 15 lat.

Solarium w takiej sytuacji odpada na starcie i nie jest to napewno madry pomysł, ale niesądzę, żeby komentarz Agathy "...zwłaszcza, jeśli nawet przed ciążą miała ona 30 kilo nadwagi..." był na miejscu

pozdrawiam wszystkie wredne baby :)

Milunia, nie uda Ci się nikogo urazić :) Wszystkie wolimy być wredne niż głupie... Bardzo jestem ciekawa, w czym ma kobiecie w ciąży pomóc opalenizna z solarium, zwłaszcza, jeśli nawet przed ciążą miała ona 30 kilo nadwagi... Taaak, jak pójdziesz na solarium, to drzwi kariery staną przed Tobą otworem, bo wszystkich z miejsca powalisz urodą. Nieopalona zmarnujesz swoje szanse na wieki.
zegnaj wiec...
wszystko na ten temat ...;)

image
image
słuchaj to czy sie skompromitowalam czy nie to juz w dupie mam!!!!

Ślub nie był dla mnie az tak wazna sprawa jak ta!!! nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj- do wszystkich wrednych bab!!!! to jest moja zyciowa szansa!! jesli sie nie opale zmarnuje kilka lat pracy i wkladu w to co do tej pory robiłam i zamierzam robic!

Wiekszosc z was jest poprostu cholernie wredna!! niech ten watek sobie juz zjedzie..... ja poraz kolejny widze ze nie ma tu miejsca dla takich osob jak ja........ zegnam wredoty!

wedlug mnie kobiety ktore sa w ciazy i ida na solarium nie chca wcale dziecka , i sa to niedojrzale istoty, dla ktorych wyglad jest wazniejszy-bez komentarza...tak naprawde Miluniu jeszcze bardziej sie skompromitowalas mowiac ze juz jestes po slubie, bo slub jeszcze bylby w jakims procencie zrozumialym powodem dla ktorego chcesz skorzystac ze sztucznego sloneczka ...

image
image
chyba pytanie...utworzenie tego postu mowi chyba samo za siebie...(nie bedac zlosliwa)
margotka1 napisał(a):

> skoro jest w ciazy to chyba jest na tyle dojrzala ze wie co
> robi!!!!!?????

To pytanie, czy stwierdzenie?
przepraszam nie doczytalam wszystkiego, sama chce skorzystac przed slubem
z tego opalania natryskowego, na solarium nie chodze bo skora robi sie stara i brzydka no i oczyweiscie nie jest to najzdrowsza metoda, no ale coz kazdy ma swoja wlasna opinie, jak ta dziewczyna chce isc na to solarium to niech idzie, skoro jest w ciazy to chyba jest na tyle dojrzala ze wie co robi!!!!!?????

Margotko...Milunia pisala juz wczesniej, ze slyszala wiele zlych opinii na temat opalania natryskowego, ktore wczesniej jej polecalam...no coz...jesli nie samoopalacz, ani airbrush tanning, ani inne formy tej praktyki, to juz sama nie wiem...moze idz na to solarium Miluniu, i sama zobaczysz, ze wyskoczysz z lozka po minucie...powodzenia w kazdym razie.
o opalaniu natryskowym ostatnio było sporo w moim wątku.....postaram Ci sie go podrzucić

Milunia napisał(a):
czytałam bardzo duzo o tym i jest
> mnóstwo roznych opini!!!!
>
Pewnie że jest dużo opinii... większa część pewnie to opinie nastolatek.

Po prostu sobie nie wyobrażam, jak można ryzykowac ciążę dla opalenizny. Ktoś Cię szantażuje, krzywda ci się stanie jak sie nie opalisz? Co jest tak ważnym powodem, żeby ryzykować zdrowie czy życie maluszka?

do góry