Widok

solarium- jak często i jak długo?

Cześć wszystkim!
Chodziłam pare lat temu na solarium, ale wyniki mojego opalania pozostawiały wiele do życzenia. Niektóre partie ciała były opalone za mocno, inne wcale pomimo że samo solarium było bardzo dobre bo niejedna znajoma tam chodziła i były bardzo zadowolone. Chciałabym teraz spróbować jeszcze raz i w związku z tym chciałam zapytać Was jak często powinno się chodzić i na ile minut żeby efekty były satysfakcjonujące tzn. ładna delikatna opalenizna, bez spalonych pleców i białych plam. Dodam tylko że moja skóra jest dość jasna i raczej opala się na czerwono. Proszę popowiedzcie mi coś.
Pozdrawiam.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jestem superspecjalistką od solarium, rzadko z niego korzystam ale też mam jasną karnację. Gdy chcę się trochę opalić to chodze co drugi,trzeci dzień po 7-8 min. w taki sposób się nie poparzysz, a co do spalonych pleców- też to miałam- mniej więcej w polowie opalania przewracam się na brzuch i jest ok. To takie moje sposoby, które niekoniecznie moga być dobre dla Ciebie. Najlepiej w ogóle nie chodzić na solarium bo to niezdrowe, ale z drugiej strony wygladać jak córka młynarza :/
imageimage
Dziendobry czy mzesz mi napisac jakie som skutki uboczne solariom iwi

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

do góry