Widok
W gdańsku jest salon - solarium i nie tylko na ulicy Krzywoustego, dokładnie adresu nie pamiętam, ale musze gdzies telefonu poszukać - to się chyba nazywa studio Justyna. A znajduje się dokładnie na samym końcu ulicy Krzywoustego w Oliwie, jescze przed rynkiem. Czyli najlepiej dojechać - na przykłada tak jak ja - zawsze skm do Oliwy, potem przechodze na stronę morza i ide ulicą Krzywoustego w kierunku morza. I tam na sammym końcu jest to solarium po prawej stronie - tuz przed rynkiem
O rany po dyskotece to ja chyba fatalnie tłumaczę :D
O rany po dyskotece to ja chyba fatalnie tłumaczę :D
Hey:)
Bylam dzis rano na solarium i wcale to nieprawda, ze trzeba zaczac tak wczesnie przed slubem. Ja mam slub za 3 tygodnie i Pani w solarium (calkiem fachowa zreszta:) ) powiedziala, ze to jeszcze duuuzo czasu i spokojnie zdaze sie opalic. A dosc trudno sie opalam:( Wiec nie martwcie sie - zdazycie:) Pozdrawiam
Bylam dzis rano na solarium i wcale to nieprawda, ze trzeba zaczac tak wczesnie przed slubem. Ja mam slub za 3 tygodnie i Pani w solarium (calkiem fachowa zreszta:) ) powiedziala, ze to jeszcze duuuzo czasu i spokojnie zdaze sie opalic. A dosc trudno sie opalam:( Wiec nie martwcie sie - zdazycie:) Pozdrawiam
Tusia napisał(a):
> Na 2 tygodnie przed? Na tydzień przed??? A może na miesiąc
> przed??
Tusia, moim zdaniem 2 mies. wcześniej powinnaś pójść pierwszy raz. Jeśli nigdy nie byłaś, to powinnaś ostrożnie dawkować promienie z lampy. Wybierz się na sprawdzone łóżka, do jakiegoś dobrego gabinetu. Zależy tez jaką masz karnację- czy szybko łapiesz opaleniznę?
Porozmawiaj z panią obsługującą łóżka -powinna Ci coś niecoś doradzić -jaki rodzaj łóżka wybrać, na ile minut itd. Powinna się na tym znać, jeśli nie wygląda na "orienującą się" to idź gdzie indziej.
Lepiej ostrożnie się opalać, niż poparzyć lub spalić na pomarańczowo itd.. ;-)
pozdr. Alice
> Na 2 tygodnie przed? Na tydzień przed??? A może na miesiąc
> przed??
Tusia, moim zdaniem 2 mies. wcześniej powinnaś pójść pierwszy raz. Jeśli nigdy nie byłaś, to powinnaś ostrożnie dawkować promienie z lampy. Wybierz się na sprawdzone łóżka, do jakiegoś dobrego gabinetu. Zależy tez jaką masz karnację- czy szybko łapiesz opaleniznę?
Porozmawiaj z panią obsługującą łóżka -powinna Ci coś niecoś doradzić -jaki rodzaj łóżka wybrać, na ile minut itd. Powinna się na tym znać, jeśli nie wygląda na "orienującą się" to idź gdzie indziej.
Lepiej ostrożnie się opalać, niż poparzyć lub spalić na pomarańczowo itd.. ;-)
pozdr. Alice
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)