Widok

sotis gdynia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam, chcę posłać tam dziecko, czy kogoś dziecko tam chodzi i czy warto? bo sporo kosztuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepiej umówić się na bezpłatne konsultacje- bardzo rzetelna rozmowa.
Co, do ceny, to wychodzi taniej jeśli ma się orzeczenie o niepełnosprawności. Myślę, że to jedyna sensowna placówka w Gdyni- zarówno terapia jak i integracja z grupą, wszystko w jednym miejscu. My tam zajrzeliśmy, bo mieliśmy podejrzenie zaburzeń ze spektrum autyzmu. Jak będziesz chciała pogadać, to odezwij się na maila: meseczina@o2.pl
odradzam, młody beznadziejny zespół który nie ma pojęcia o chorobie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Z tą opinią nie mogę się zgodzić. Laik może nie mieć pojęcia o chorobie. Wiem, że dzieci dostają tam bardzo dobrą terapię i osiągają duże efekty. Bardzo sympatycznie, ciepło i rodzinnie. Byłam-sprawdzilam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak sotis,ale polecam terapię w Terapii i Wspomaganiu w gdyni, wprawdzie to nie przedszkole ale zajecia indywidualne na wysokim poziomie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sotis ma ta ogromną przewagę, ze oprócz zajęć indywidualnych dziecko ma też zajęcia w grupie. Moje dziecko miało po zajęciach indywidualnych problem z wejściem do dzieci i zachowaniem społecznym bo miało tylko terapię 1 na 1. W Sotis poza tym jest fachowa opieka specjalistów , spotkania z których można dużo się dowiedzieć o swoim dziecku- codziennie, na bieżąco (!). To taka opieka, którą się czuje, a której mi brakowało np. w Poradni na Chopina. Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam (i mówię to z pozycji od kuchni). !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy mogę prosć o jakiś kontakt do Pani? mam też problem z Sotisem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie warto. Bardzo niepochlebne opinie, szczególnie w ostatnim czasie. Było o tym na forum, ale zablokowano wątek.
Nie polecam. młody zespół, niedoświadczony. Rodzice zabierają dzieci.... z Gdańska też. Rodzice przechodzą do konkurencji. Płacą dużo a programy mają pisane raz na pół roku. Nie dostają informacji na temat własnego dziecka.
Nie polecam - zero pojęcia o terapii. Strata pieniędzy i czasu dziecka. Ogrom rodziców wypisuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam. Sa nastawieni z gory na wyciaganie kasy. Mojemu dziecku stwierdzili autyzm po jednym spotkaniu. Po 3 miesiacach gdzie byl na 4 komisjach w tym na Chopina odrzucili wszelkie zaburzenia. Spotkalam po drodze vyla pracownice Sotis z Gdanska i dowiedzialam sie jakie nastawiebie maja te Panie. Drogi Sotisie robicie krzywde matkom wydajactaka opinie. Mam zmarnowane 3 msc wyplakane do poduszki depresje ktora lecze i nerwice. Stracilak pokarm bo karmilam drugiego 5 msc synka. Czy Wy wiecie co robicie??? Jaka krzywde wyrzadzilyscie mi? Moj synek ma teraz 2 lata i 1 msc i mówi buzia mu sie nie zamyka zachowuje sie jak normalny dwulatek. Przyszlam do Was po pomoc bo nie wiedzialam dlaczego moj synek tak slabo sie rozwija. Po prostu jest troszke opozniony ale nadrabia a do dziecka autustycznego daleko mu!!! Odradzam te Panie nastawione sa na kase nie na dobro dzieci. I jeszcze mialy tupet dzwonic miesoac temu do mnie z zapytaniem co u synka.
Witam. Czy mogę zapytać co z Sotisem jest Państwa zdaniem nie tak? Zamierzam wkrótce wysłać dziecko do Magicznej Busoli w Gdyni i nie wiem czego mam się spodziewać - do tej pory byłam bardzo zadowolona po każdym spotkaniu z Paniami z Sotisu. Oczywiście diagnoza jest szokiem, ale mam wrażenie, że dzieckiem zajęto się bardzo dobrze, zarówno w trakcie spotkania polecającego, jak i samej diagnozy.
Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry