Widok

spacerówka ESPIRO MAGIC

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam
Zastanawiam się nad kupieniem takiej spacerówki dla synka jako że nasz wózek zajmuje dużo miejsca w bagażniku i myśle czy 5 miesięczne dziecko mi z niej nie wypadnie?
może ktoś ma lub miał i może mi pomóc?
A przy okazji czy jest szansa kupienia takiego wózeczka używanego za około 150-200zł?
dziękuje za wszelkie podpowiedzi :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to daj znac jak juz bedziesz po ogedzinach :P chetnie sie dowiem co i jak z zappem
u mnie nie koniecznie musi być przekładane siedzisko ale zalezy mi na rozkładanym na płasko albo prawie płasko.
Alicja11 ma zapp extra więc muszę do niej sie udac i wyprubować :-)
w chwii obecnej sama sie nadal rozgladam, ja napalilam sie na quinny zapp xtra ale jak poprowadzilam espiro magic a sa prawie z tej samej polki to zrezygnowalam, i nadal tez szukam... najlepiej wpisac w allegro parametry jakie bys chciala aby wozek miaal wtedy masz wiekszy wybor, ja co jakis czas tak przegladam :) bo zalezy mi na mozliwosci montowania siedziska w obie strony oraz rozkadania na plasko siedziska co niekoniecznie juz idzie w parze z maym wozkiem :/
martuchowata a może możesz coś polecić?
no właśnie mi chodzi żeby wózeczek zajmował mało miejsca po złożeniu i żeby składał się szybko i łatwo i właśnie taki "sklepowy" :-)
Mały nie będzie w nim jeździł na stałe dlatego też nie chciała bym za dużo kasy na niego wydać
mialam pelną raczke, no i kolejny minus to nie ma mozliwosci aby sciagnac tapicerke by ją wyprac... ja na Twoim miejscu bym sie dobrze zastanowila nad tym wozkiem bo w tej cenie mozna znalezc cos o niebo lepszego, ale to tylko moja opinia.
Ja mimo wszystko(tych wad z opadającym stelażem) mogę polecić..jest lekka, łatwo złożyć i zapakować do bagażnika,mieliśmy ten wózek będąc też w rzymie i w tych wąskich uliczkach fajnie się sprawdzał. Ogólnie taki marketowo miejski.
martuchowata ale miałaś z rogami czy z pełną rączką?
bo u mnie rogi nie wchodzą w grę bo ich nie nawidzę :/
Hmm...jak dla mnie to nie nadaje się dla tak małego dziecka. My kupiliśmy jak mały miał jakoś rok i to siedzisko takie sobie. Poza tym teraz opadł nam cały lewy bok(sprężyna się wyciągnęła)przez co niemiłosiernie skrzypi, koła wygięły się na boki i te pianki się zjechały..
ostatnio jak moj stelaz od gondoli sie polamal bylam zmuszona pozyczyc od kuzynki ten wozek i byla to dla mnie trageida, prowadzi sie strasznie jak dla mnie, jak na takie male dziecko raczej nie bylo jej wygodnie :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry