Widok
spacerówka ESPIRO MAGIC
Witam
Zastanawiam się nad kupieniem takiej spacerówki dla synka jako że nasz wózek zajmuje dużo miejsca w bagażniku i myśle czy 5 miesięczne dziecko mi z niej nie wypadnie?
może ktoś ma lub miał i może mi pomóc?
A przy okazji czy jest szansa kupienia takiego wózeczka używanego za około 150-200zł?
dziękuje za wszelkie podpowiedzi :-)
Zastanawiam się nad kupieniem takiej spacerówki dla synka jako że nasz wózek zajmuje dużo miejsca w bagażniku i myśle czy 5 miesięczne dziecko mi z niej nie wypadnie?
może ktoś ma lub miał i może mi pomóc?
A przy okazji czy jest szansa kupienia takiego wózeczka używanego za około 150-200zł?
dziękuje za wszelkie podpowiedzi :-)
Hmm...jak dla mnie to nie nadaje się dla tak małego dziecka. My kupiliśmy jak mały miał jakoś rok i to siedzisko takie sobie. Poza tym teraz opadł nam cały lewy bok(sprężyna się wyciągnęła)przez co niemiłosiernie skrzypi, koła wygięły się na boki i te pianki się zjechały..

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl
Ja mimo wszystko(tych wad z opadającym stelażem) mogę polecić..jest lekka, łatwo złożyć i zapakować do bagażnika,mieliśmy ten wózek będąc też w rzymie i w tych wąskich uliczkach fajnie się sprawdzał. Ogólnie taki marketowo miejski.

www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl
w chwii obecnej sama sie nadal rozgladam, ja napalilam sie na quinny zapp xtra ale jak poprowadzilam espiro magic a sa prawie z tej samej polki to zrezygnowalam, i nadal tez szukam... najlepiej wpisac w allegro parametry jakie bys chciala aby wozek miaal wtedy masz wiekszy wybor, ja co jakis czas tak przegladam :) bo zalezy mi na mozliwosci montowania siedziska w obie strony oraz rozkadania na plasko siedziska co niekoniecznie juz idzie w parze z maym wozkiem :/