Widok

spacerówka ESPIRO MAGIC

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam
Zastanawiam się nad kupieniem takiej spacerówki dla synka jako że nasz wózek zajmuje dużo miejsca w bagażniku i myśle czy 5 miesięczne dziecko mi z niej nie wypadnie?
może ktoś ma lub miał i może mi pomóc?
A przy okazji czy jest szansa kupienia takiego wózeczka używanego za około 150-200zł?
dziękuje za wszelkie podpowiedzi :-)
image[/url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio jak moj stelaz od gondoli sie polamal bylam zmuszona pozyczyc od kuzynki ten wozek i byla to dla mnie trageida, prowadzi sie strasznie jak dla mnie, jak na takie male dziecko raczej nie bylo jej wygodnie :/
image
image
martuchowata ale miałaś z rogami czy z pełną rączką?
bo u mnie rogi nie wchodzą w grę bo ich nie nawidzę :/
image[/url]
image
mialam pelną raczke, no i kolejny minus to nie ma mozliwosci aby sciagnac tapicerke by ją wyprac... ja na Twoim miejscu bym sie dobrze zastanowila nad tym wozkiem bo w tej cenie mozna znalezc cos o niebo lepszego, ale to tylko moja opinia.
image
image
Hmm...jak dla mnie to nie nadaje się dla tak małego dziecka. My kupiliśmy jak mały miał jakoś rok i to siedzisko takie sobie. Poza tym teraz opadł nam cały lewy bok(sprężyna się wyciągnęła)przez co niemiłosiernie skrzypi, koła wygięły się na boki i te pianki się zjechały..
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Ja mimo wszystko(tych wad z opadającym stelażem) mogę polecić..jest lekka, łatwo złożyć i zapakować do bagażnika,mieliśmy ten wózek będąc też w rzymie i w tych wąskich uliczkach fajnie się sprawdzał. Ogólnie taki marketowo miejski.
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
no właśnie mi chodzi żeby wózeczek zajmował mało miejsca po złożeniu i żeby składał się szybko i łatwo i właśnie taki "sklepowy" :-)
Mały nie będzie w nim jeździł na stałe dlatego też nie chciała bym za dużo kasy na niego wydać
image[/url]
image
martuchowata a może możesz coś polecić?
image[/url]
image
w chwii obecnej sama sie nadal rozgladam, ja napalilam sie na quinny zapp xtra ale jak poprowadzilam espiro magic a sa prawie z tej samej polki to zrezygnowalam, i nadal tez szukam... najlepiej wpisac w allegro parametry jakie bys chciala aby wozek miaal wtedy masz wiekszy wybor, ja co jakis czas tak przegladam :) bo zalezy mi na mozliwosci montowania siedziska w obie strony oraz rozkadania na plasko siedziska co niekoniecznie juz idzie w parze z maym wozkiem :/
image
image
u mnie nie koniecznie musi być przekładane siedzisko ale zalezy mi na rozkładanym na płasko albo prawie płasko.
Alicja11 ma zapp extra więc muszę do niej sie udac i wyprubować :-)
image[/url]
image
to daj znac jak juz bedziesz po ogedzinach :P chetnie sie dowiem co i jak z zappem
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry