Widok

spacerówka Graco opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zależy mi na opiniach . Może macie coś do zaproponowania jeśli chodzi o jakieś konkretne modele :)
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam spacerówke graco cleo w Akpolu była za 999 zł a w sklepie dino.pl za 370 w promocji jest zarówno na zime jak i na lato tzn na śniegi niebardzo chociaż dzisaj byłam i dałam radę he i jest lekka pozdrawiam

My mamy kupiony graco AERO SPORT PLUS, niby tez na zimę ale jeszcze zostałam przy dużej spacerówce bo również na te duże śniegi to nie za bardzo. Jak tylko zniknie śnieg to przejdziemy na graco i już zostaniemy.
Moja szwagierka miała Graco Quattro Tour Deluxe była bardzo z niego zadowolona:)
image
image

image
podbijam.................
ja od zeszlego roku mam taką

GRACO MIRAGE PLUS

image

i jestem bardzo zadowolona m mała jezdziła w niej od 6mc zycia do teraz, ma 3 pozycje regulacji oparcia, całkiem na płasko, lekko uniesiona, oraz całkiem siedząca, pasy tez bardzo fajne, super się prowadzi jedna ręką :) nie wkladam w to żadnego wysiłku, pojemny kosz na zakupy, osłona zimowa na nogi zakrywa je dokładnie( widziałam inne wózki gdzie dzieciom stopy wystawały za osłonę)
polecam,
imageimage
Dzieki ,wlasnie nad tym sie zastanawiam,biore pod uwage tez baby design-sprint lub Tiny
....................
dla syna miałam graco quattro i byłam mega zadowolona. Córka jeździ teraz w modelu symbio i szczerze uwielbiam ten wózek.
a! dla syna miałam też mosaic ale ten wózek mi nie leżał z 2 powodów: dwie rączki zamiast 1pałąka i paskowa regulacja oparcia. ogólnie nie lubie lekkich spacerówek, bo niewygodnie mi się je prowadzi.
mam graco spree
super duży kosz na zakupy,fajnie się prowadzi,lekki,ale budka słabo trzyma.
mam dokładnie taki
image

Uploaded with ImageShack.us
buda slaba, jak tylko troche powieje to ja zwieje, i sie otwiera, kolka tez nie na zime

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

do góry