Widok
ahh ahhh... widze, ze trzeba Was babeczki troszke zorganizowac.... ;)
wynika z powyzszego, ze chcecie gdynie.... no coz.. tak jak ktoras z Was juz powedziala, do Gdyni nie wszyscy beda chcieli dojechac... ja tam w gdyni studiuje(studiowalam), wiec jezdze tam na codzien..ale jest kupa ludzi,ktorzy tego nie robia..
no ale coz.. jesli tak chcecie.. to zrobmy tak...
prosze sie wpisywac
1) kto jest za Gdynia?
2) kto za Sopotem?
3) kto za Gdańskiem?
z Glosowania wyjdzie miejsce, a data - skoro pasuje Wam 7.02 to mi obojetnie :-)
Tylko prosze od razu o potwierdzenie przy miejscu, czy data wszystkim odpowiada...
wynika z powyzszego, ze chcecie gdynie.... no coz.. tak jak ktoras z Was juz powedziala, do Gdyni nie wszyscy beda chcieli dojechac... ja tam w gdyni studiuje(studiowalam), wiec jezdze tam na codzien..ale jest kupa ludzi,ktorzy tego nie robia..
no ale coz.. jesli tak chcecie.. to zrobmy tak...
prosze sie wpisywac
1) kto jest za Gdynia?
2) kto za Sopotem?
3) kto za Gdańskiem?
z Glosowania wyjdzie miejsce, a data - skoro pasuje Wam 7.02 to mi obojetnie :-)
Tylko prosze od razu o potwierdzenie przy miejscu, czy data wszystkim odpowiada...
Noo wg mnie Sopot jest najbardziej sprawiedliwy, bo i po srodku i od kolejki jest najblizej do wszystkich lokali... a w
Gdyni - od peronu do skweru jest kuuupa drogi (pomijam fakt pogody, ktora nie bardzo przychylna jest spacerom nad morzem-za zimno) ..ale zobaczymy co wyjdzie z glosowania....
... Osobiscie jestem z Gdanska... ale mimo to, nie postuluje za moim miastem, aby nie byc samolubna ;/
Gdyni - od peronu do skweru jest kuuupa drogi (pomijam fakt pogody, ktora nie bardzo przychylna jest spacerom nad morzem-za zimno) ..ale zobaczymy co wyjdzie z glosowania....
... Osobiscie jestem z Gdanska... ale mimo to, nie postuluje za moim miastem, aby nie byc samolubna ;/
Dziewczyny zobaczymy co z tego głosowania wyjdzie.
Ja co do terminu mogę się bez problemu dostosować, ale do gdyni napewno nie pojade.
Dla mnie to zadługa trasa do przejazdu.
Niedość, że jak zwykle będę na Słowackiego w korkach kwitła
to jeszcze kolejką pół godz jazdy.
Sopot to maximum.
Jeżeli większość będzie za Gdynią,
sorry ale naprawde niedam rady.
najwyżej innym razem spotkam się z Wami.
Poza tym tak jak Madzia uważam,
że Sopot to najsprawiedliwsze rozwiązanie
zarówno dla Gdynianek i Gdańszczanek :-)
Ja co do terminu mogę się bez problemu dostosować, ale do gdyni napewno nie pojade.
Dla mnie to zadługa trasa do przejazdu.
Niedość, że jak zwykle będę na Słowackiego w korkach kwitła
to jeszcze kolejką pół godz jazdy.
Sopot to maximum.
Jeżeli większość będzie za Gdynią,
sorry ale naprawde niedam rady.
najwyżej innym razem spotkam się z Wami.
Poza tym tak jak Madzia uważam,
że Sopot to najsprawiedliwsze rozwiązanie
zarówno dla Gdynianek i Gdańszczanek :-)