Widok
ooo to świetnie Karcia! No to już jesteśmy trzy :-) Może ktoś jeszcze się znajdzie???? Ale ogólnie data 7 luty i Sopot to jest już na 100% pewne tak??? Tylko teraz jeszcze knajpkę trzeba wybrać!!!! Ja tak zbytnio Sopotu nie znam.....nie wiem gdzie jest coś fajnego! Beatka zawsze stolik rezerwowała wcześniej.......
Beatko81 no to super!!! Masz rację, że trochę byśmy się naczekały przykładowo od tej 16!!! To może jak ustalimy do jakiej knajpki idziemy to poprostu tam się udamy i tam będziemy czekać!!! Jakiś stolik zarezerwujemy czy coś......hmmm no nie wiem!!! Może jeszcze ktoś się zjawi wcześniej :-) Pozdrowionka
Jusia* napisał(a):
> beatko81 ja kończe pracę o 15 także mogę być wcześniej, czyli
> np o 16 mogę być w Sopocie :-))))) i mogę z Tobą poczekać na
> inne dziewczyny :-)))))))))
>
Jusia, mi pasuje jak najbardziej :)
kończe prace o 16-tej, potrzebuje ok 15 minut, by zjawic sie na miejscu :)
ale wolałabym, byśmy sie spotkały gdzieś, a nie czekać na dziewczyny pod kościołem :)
> beatko81 ja kończe pracę o 15 także mogę być wcześniej, czyli
> np o 16 mogę być w Sopocie :-))))) i mogę z Tobą poczekać na
> inne dziewczyny :-)))))))))
>
Jusia, mi pasuje jak najbardziej :)
kończe prace o 16-tej, potrzebuje ok 15 minut, by zjawic sie na miejscu :)
ale wolałabym, byśmy sie spotkały gdzieś, a nie czekać na dziewczyny pod kościołem :)
mi pasuje każda godzina, ale opcja - spotykamy się 17:30 i do 18 czekamy a potem wyruszamy chyba będzie optymalna.
A co ze znakiem rozpoznawczym? Jak ok 17 zaczną się kręcić przy kościele młode dziewczyny i będzie ich coraz więcej, to chyba poznamy, ze my to my ;)
Tylko tak myślę, że gorzej, jak o tej godzinie zacznie się Msza i pod kościołem będą się zbierać inni ludzie ;)
ale tam przy kościółku jest chyba fontanienka, czy też jakaś figurka z tego, co pamiętam. Może więc konkretnie tam?
A co ze znakiem rozpoznawczym? Jak ok 17 zaczną się kręcić przy kościele młode dziewczyny i będzie ich coraz więcej, to chyba poznamy, ze my to my ;)
Tylko tak myślę, że gorzej, jak o tej godzinie zacznie się Msza i pod kościołem będą się zbierać inni ludzie ;)
ale tam przy kościółku jest chyba fontanienka, czy też jakaś figurka z tego, co pamiętam. Może więc konkretnie tam?