Widok
mi pasuje każda godzina, ale opcja - spotykamy się 17:30 i do 18 czekamy a potem wyruszamy chyba będzie optymalna.
A co ze znakiem rozpoznawczym? Jak ok 17 zaczną się kręcić przy kościele młode dziewczyny i będzie ich coraz więcej, to chyba poznamy, ze my to my ;)
Tylko tak myślę, że gorzej, jak o tej godzinie zacznie się Msza i pod kościołem będą się zbierać inni ludzie ;)
ale tam przy kościółku jest chyba fontanienka, czy też jakaś figurka z tego, co pamiętam. Może więc konkretnie tam?
A co ze znakiem rozpoznawczym? Jak ok 17 zaczną się kręcić przy kościele młode dziewczyny i będzie ich coraz więcej, to chyba poznamy, ze my to my ;)
Tylko tak myślę, że gorzej, jak o tej godzinie zacznie się Msza i pod kościołem będą się zbierać inni ludzie ;)
ale tam przy kościółku jest chyba fontanienka, czy też jakaś figurka z tego, co pamiętam. Może więc konkretnie tam?
Jusia* napisał(a):
> beatko81 ja kończe pracę o 15 także mogę być wcześniej, czyli
> np o 16 mogę być w Sopocie :-))))) i mogę z Tobą poczekać na
> inne dziewczyny :-)))))))))
>
Jusia, mi pasuje jak najbardziej :)
kończe prace o 16-tej, potrzebuje ok 15 minut, by zjawic sie na miejscu :)
ale wolałabym, byśmy sie spotkały gdzieś, a nie czekać na dziewczyny pod kościołem :)
> beatko81 ja kończe pracę o 15 także mogę być wcześniej, czyli
> np o 16 mogę być w Sopocie :-))))) i mogę z Tobą poczekać na
> inne dziewczyny :-)))))))))
>
Jusia, mi pasuje jak najbardziej :)
kończe prace o 16-tej, potrzebuje ok 15 minut, by zjawic sie na miejscu :)
ale wolałabym, byśmy sie spotkały gdzieś, a nie czekać na dziewczyny pod kościołem :)
Beatko81 no to super!!! Masz rację, że trochę byśmy się naczekały przykładowo od tej 16!!! To może jak ustalimy do jakiej knajpki idziemy to poprostu tam się udamy i tam będziemy czekać!!! Jakiś stolik zarezerwujemy czy coś......hmmm no nie wiem!!! Może jeszcze ktoś się zjawi wcześniej :-) Pozdrowionka
ooo to świetnie Karcia! No to już jesteśmy trzy :-) Może ktoś jeszcze się znajdzie???? Ale ogólnie data 7 luty i Sopot to jest już na 100% pewne tak??? Tylko teraz jeszcze knajpkę trzeba wybrać!!!! Ja tak zbytnio Sopotu nie znam.....nie wiem gdzie jest coś fajnego! Beatka zawsze stolik rezerwowała wcześniej.......