Widok
oo widze jakies nowe postanowienia.,.. no jak dla mnie moze byc i wczesniej, na ta 16 np. :-) tak tylko podalam godz. 18 bo zakladam, ze wiekszosc z Was pracuje i pewnie do 16 ... ale skoro pasuje Wam godz. 16 to dla mnie jest ok.. tez moge byc na 16 ;D
A co do miejca - Paradox to dyskoteka... na parterze jest pub oczywiscie tylko nie pamietam, czy wstap placi sie wogole za wejcie do lokalu czy tylko na dysko.... jesli tylko za gore, to jest ok :-) Tak przy okazji - w Paradaxie grywa (dj) moj byly facet ;p
Ale lokal fajny, wiec moze to byc jak najbardziej miejsce naszego spotkania :-)
I moznaby tak zrobic, ze np. czekamy do 16:30 i idziemy na miejsce, a reszta sie zchodzi juz do paradoxu
A co do miejca - Paradox to dyskoteka... na parterze jest pub oczywiscie tylko nie pamietam, czy wstap placi sie wogole za wejcie do lokalu czy tylko na dysko.... jesli tylko za gore, to jest ok :-) Tak przy okazji - w Paradaxie grywa (dj) moj byly facet ;p
Ale lokal fajny, wiec moze to byc jak najbardziej miejsce naszego spotkania :-)
I moznaby tak zrobic, ze np. czekamy do 16:30 i idziemy na miejsce, a reszta sie zchodzi juz do paradoxu
He he jak widać Żancia się staramy :-))))))))Dla mnie obojętnie gdzie! Jak mówisz że tam jest fajnie to może być i tam!!! Dobry pomysł z tym czekaniem do 16:30!!! Jakoś nie mogę sobie przypomnieć gdzie były poprzednie spotkania......warto by też zarezerwować stolik! To wtedy najlepiej w takiej knajpce gdzie za rezerwację się nie płaci! No i jeszcze najlepiej jakby ta knajpka nie była zbytnio odymiona (nie cierpię papierosów w knajpach!) Wiem że takie rzeczy to tylko w Erze ;-)))) no ale.....
co powiecie na PARADOX?
bliziutko, czyli koło makdonalda..
duże sofy, a troche nas bedzie....
i np od 16:15 przychodza te co moga wcześniej,
a później będa dochodzić te które mogą później, i wszystkim by pasowało wtedy
jusia, karcia, żadko zaglądam, bo pracuje, ale pamietam o was,
no i przez weekend mnie nie bedzie jade sie "szkolić" na mazury :)
bliziutko, czyli koło makdonalda..
duże sofy, a troche nas bedzie....
i np od 16:15 przychodza te co moga wcześniej,
a później będa dochodzić te które mogą później, i wszystkim by pasowało wtedy
jusia, karcia, żadko zaglądam, bo pracuje, ale pamietam o was,
no i przez weekend mnie nie bedzie jade sie "szkolić" na mazury :)