Widok

spowiedź

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w trójmieście w miare w centurm w weekend można sie wyspowiadać??. chodzi mi o to żeby można było wyspowiadać sie w dzień a nie tylko podczas wieczornych mszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to zależy kto ma jakie podejście ;) mi nie zależało na odbębnieniu :)

Jezuici mieszczą się w Gdyni jesli wpiszesz w googlech "wieczory dla zakochanych" to powinno Ci wyskoczyć :)
Są dwie formy albo jeden weekend albo 9 kolejnych sobót zależy ile masz czasu i czy możesz wygospodarować czas w soboty :)

Poradnictwo niestety nie wiem w jakich konkretnie godzinach jest bo my umawialismy się na indywidualne spotkania, ale jak zadzwonisz do kancelarii to na 100% Ci powiedzą

pozdrawiam :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za radę, skorzystam u Jezuitów to gdzie to? A co do poradnictwa to kiedy się odbywa?
To musiałaś źle trafić, my mieliśmy ze starszym księdzem i na prawdę był bardzo fajny. Więcej mówił o życiu, o różnych życiowych przykładach. O polityce w ogóle nie było słowa.

Uważam że w każdym kościele znajdzie się jakiś ksiądz, który będzie narzekał i na to nic nie poradzimy, a czasami czas goni i trzeba odbębnić.

Pozdrawiam
aha ale poradnictwo polecam :) fajny człowiek to prowadzi indywidualne podejście i zamazuje złe wrażenie po naukach ;) t

Także nauki NIE
poradnictwo TAK

najbliższe nauki w Mikołaju zaczynają się w styczniu w każdy wtorek miesiąca o godzinie 19 ..... no ale ja ich nie polecam..... jeśli masz ślub później niż w kwietniu to lepiej postaraj się zaklepać sobie miejsce u Jezuitów na weekendowych naukach :)

Chodzilismy do Mikołaja w listopadzie i nikomu nie polecę tych nauk OKROPIEŃSTWO!! łącznie z politykowaniem gadaniem na PO i gazete wyborczą.....a wydaje mi się że nie po to się spotykaliśmy...... poza tym więcej straszenia i ganienia niż gadania o szansach i możliwośćciach fuj nie polecam

Najlepiej idź do nich i spytaj się, ja brałam ślub w sierpniu tego roku, a na nauki zaczęliśmy chodzić ok lutego.
A jak nie masz czasu to zadzwoń do parafii 301-35-77, są bardzo mili i wyrozumiali. Powodzenia
a kiedy w św. Mikolaju są nauki?tzn w jakie dni
Tak samo polecam Kościół Św. Mikołaja, miałam tam nauki:)))
Polecam spowiedników w sw Mikołaju, to dominikanie... naprawde wyrozumiali,mądrzy ludzie...
Pozdro
Persil
Oj nie śpi się :) co nie kórym.

Nie znam dokaldnie nazwy kosciola, ale jest on na przeciwko Mc Donalda w Gdansku Gl, niedaleko Barbados :)

na pewno w kościele św. Mikołaja,obok hali w Gdańsku
na przeciwko dworca kościół św. Józefa (obok św. Elżbiety)
do góry