Widok

sprawdzowna wróżka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mam pytanko czy ktoś z was może polecić mi wróżkę taka już sprawdzoną? chciałabym dowiedzieć się mniej wiecej co mnie czeka w niedalekiej przyszłości.. Bardzo proszę o jakies namiary na sprawdzone wróżki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie rade CI isc do wrozki bo schrzanisz sobie zycie.To nie zart.
Na dlugiej w Gdansku pani Klaudia,ale namiarow niemam poniewaz bylam bardzo dawno jakies 12 lat temu ,ona wrozy za naeptunem w galerii jak sie idzie od lotu po lewej stronie :)
Popieram Kazimierę, mi "jasnowidzka" zmarnowala 3 lata życia.Pisze 3 lata, bo tyle zajęło mi wytłumaczenie sobie tego, że to co mi nagadała, jest bzdurą.
Ja się zgadzam... Mi jakaś pieprznięta wróżka powiedziała jak byłam dzieckiem że będę miała 2 mężów. Kocham mojego męża najmocniej na świecie i codziennie martwię się o niego... Jak można tak krzywdzić ludzi? Wróżki to średniowiecze i pałam do nich ogromną niechęcią. Moim zdaniem są chore psychicznie. Żałuję że nie mogę cofnąć czasu i nie pozwolić tej szarlatance wchodzić z butami w moje życie!
hehe,w ciagu ostatnich 3 lat bylam u paru wrózek.fakt,ze kazda mowila mniej wiecej to samo,ale NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCC sie nie sprawdza.jak dla mnie to bzdury.szkoda kasy.
Ja ci moge powróżyć z fusów albo z włosów z różnych partii ciała!!!!
hehe a mozna fusy przeslac mailem;)?
Pewnie tylko zeby mokre byly
moja ciotka ma swoja wrozke...oj mam baba przerabane...boi sie wciaz.no i kiedys podkradła moje foto zeby zaniesc wrozce...wrrr...bede miala podobno jeszcze jednego męża!!:)a mojej babci wywróżyła wozek inwalidzki....cała rodzine przestraszyła,babcia wyszła z choroby bez szwanku.chyba nie warto chodzic,ale to twoja decyzja.
Ale to z jakim nastawieniem idziemy do wróżki zależy wyłącznie od nas samych. Jeśli z przymróżeniem oka, to świetnie. Ja również skorzystałam z usług jednego Pana. Większość rzeczy które powiedział sprawdziło się. Ale nie żyłam z tym myśląc cały czas.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Jezuuu... jak by mi ktoś przepowiedział wózek inw. to chyba bym się załamała.......dajcie spokój.Nie ma co marnowac sobie życia....
~karolineee
daj namiary to wyśle do ciebie majla :)
Ja nie chodze do wrozki z powodow etycznych i moralnych ale zmadrzalam dopiero po kilku latach od mojej pierwszej i na szczescie jedynej wizyty u tej osoby.Dopiero zrozumialam z czym sie to wiaze ale to nie temat na to forum.I nie chodzi tu o to czy cos sie sprawdza czy nie.
Dziewczyny! nikt nie jest w stanie przepowiedzieć Wam przyszłości! To życie pisze swoje scenariusze!!!! W najmniej oczekiwanych momentach. Dajcie sobie spokój z tymi wróżkami i cieszcie się każdą minutką Waszego życia i tym, ze Wam zdrowie dopisuje. Reszta sama sie ułoży i tak inaczej niz myślicie.
Kazimiera co masz na myśli? Pytam dlatego, że ja cały czas (już rzadziej) próbuje sobie sobie wytłumaczyc dlaczego ta kobieta wmówiła mi takie bzdury, że naprawdę było mi ciężko o tym zapomniec
Ja tez mialam podobnie ze dlugo sie to za mna ciagnelo.Jak chcesz to Ci napisze ale na maila.
hmm...zaintrygowalo mnie to co napisalas Kazimiero.mi wrozki mowily raczej pozytywne rzeczy,ale poki co nic sie ztego nie sprawdzilo.wręcz twierdze,ze sie nie wydarzy,bo jest poprostu nierealne,ale czesto o tym mysle i czasem niepotrzebnie sie dobijam.

Czy moglabym tez prosic o opowieśc tego co o czym piszesz...?Moze to spowoduje,ze przestane myslec o tym co mi mowily te kobiety...Troche mnie to zadręcza...
Kazimiera, chętnie, mój mail janosik260@wp.pl.Pozdrawiam
Ile z was jest katoliczkami? Wiecie że korzystanie z takich usług to według Kościoła grzech?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry