Widok
tak moż być, ja miałam też bardzo długo opuchniete stopy i w sumie nogi az do kolan, a obrączki nadal nie moge zalozyc a jestem juz 4 miesiace po porodzie. a co do nóg to teraz dla odmiany bola mnie kolana i puchna, a ból jest taki że czasami mam wrazenie jakby mi zaraz miały peknac kolana, zginanie kolan dla mnie to teraz tragedia :(
Ja też jestem cała spuchnięta. I tak jakoś od 6 miesiąca zaczęłam.Obrączki też nie noszę :(
Najbardziej to nogi ale staram sie trzymać je u góry jak tylko siedzę.
Niestety takie uroki ciąży
Najbardziej to nogi ale staram sie trzymać je u góry jak tylko siedzę.
Niestety takie uroki ciąży
Ja mialam kołatanie serca, i wcale nie mam wysokiego cisnienia, jakbny moglo sie zdawac...Strasznie niskie mam...Ale pytalam mojego lekarza-kołatanie serca jest normalne wedlug niego, bo pomiedzy 22-28 tyg ciąży, zmienia sie przeplyw krwi u dziecka i dlatego nasza krew jest szybciej toczona..."przyspiesza"....Tyle ze nie wiem Alis jak Ty, ale ja mialam to moze ze 3 -4 razy, i to po 5-6 bić mocniejszych...
Alis ja też miałam takie kołatanie kilka razy i nic nie mówiłam lekarzowi bo zapominałam,ale skojarzyłam że wtedy właśnie najgorzej wyszły mi wyniki badań tzn erytrocyty i hemoglobina spadła na łeb i szyję,dowaliłam żelaza w diecie -szpinak,brokuły,wołowina,gruszki,pietruszka,buraki i plussa i kołatanie ustąpiło..z kolei moja koleżanka miała kołatanie po kawie i musiała odstawić