Widok
starania o drugie dziecko.
Dziewczyny, ile starałyście się o drugie dziecko?
Zaczynamy z mężem 4 cykl starań i zaczynam się pomału martwić a jeszcze bardziej niecierpliwić...myślałam że będzie tak jak za pierwszym dzieciątkiem "bach" i się udało w pierwszym cyklu ;) a tu niestety nie tak łatwo jak by się zdawało.
Czy powinnam się udać do lekarza i porobić jakieś badania, czy jeszcze "cierpliwie czekać"?
Zaczynamy z mężem 4 cykl starań i zaczynam się pomału martwić a jeszcze bardziej niecierpliwić...myślałam że będzie tak jak za pierwszym dzieciątkiem "bach" i się udało w pierwszym cyklu ;) a tu niestety nie tak łatwo jak by się zdawało.
Czy powinnam się udać do lekarza i porobić jakieś badania, czy jeszcze "cierpliwie czekać"?
hej .w marcu wyjełam wkładke musiałam odczekac trzy miesiące.po miesiaczce zaczeslismy sie starac o drugiego dzidziusia no i bach okazało sie ze sie udał jestem w 6tyg ciąży.a myslałam ze to nie tak łatwo,niema sie co łamać czasem problem tkwi w głowie przeciez pierwsze dziecko nie wzięło sie kapusty ;-)
u nas tez z pierwszym bylo bach i byl a z drugim ponad rok czasu i tez sie martwilam ze cos nie tak ze mna hormony bralam przytylam a kiedy postanowialm dac sobie na luz zaczelam sie odchudzac i bach bobas w brzuszku:)
wiec tak nawet powiedziial moj gin trzeba dac sobie na luz nie spinac sie tak bardzo bo i tak myslisz ale ja jestem kolejnym dowodem ze to prawda:)
zycze jak najszybszego zafasolkowania:)
wiec tak nawet powiedziial moj gin trzeba dac sobie na luz nie spinac sie tak bardzo bo i tak myslisz ale ja jestem kolejnym dowodem ze to prawda:)
zycze jak najszybszego zafasolkowania:)
My też się staramy od kwietnia o drugiego dzieciaczka. Narazie "nic" bo nawet od kwietnia nie dostaję miesiączki co najprawdopodobniej ma podłoże hormonalne,ciąża wykluczona tydzień temu przez lekarza.Teraz pozostaje Mi endokrynolog i zapewne szereg badań w kierunku tarczycy aby szczęśliwie dać córci rodzeństwo :) Pozdrawiam
U mnie przy pierwszym od maja sie staralismy to dopiero w styczniu się udało(najpierw na chybił trawił a potem od listopada temperature mierzyłam i sie udało).Druga ciaze poronilam,odczekalam trzy miesiace i od marca do lipca zajeło nam zmajstrowanie dzidzusia. Tez się za bardzo spinałam i wyjechalismy na wakacje chwila relaksu i jestem w 15 tyg. :)