Widok

stawy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos moze cierpi na " entezopiatia przyczepu sciegna miesnia strzalkowego krotkiego do kosci srodstopia" ? inni lekarze mowia ze to przetrenowanie i przeciazenie. Od 6 lat uprawiam taniec towarzyski i przez 2 lata trenowalamtez hip-hop. Obecnie nie moge przekrecac stopy lewej na lewa strone bo mnie boli. Probowalam juz wiele rzeczy:rehabilitacja masci a ostatnio nawet wzielam 1 zastrzyk ze sterydow i nic, nadal bez rezultatu. pomyslalmze moze akupunktura i igielki pomoga? moze znacie jakies dobre osoby, ktore sie tym zajmuja?
bede bardzo wdzieczna za wasza pomocbo moim najwiekszym marzeniem jest wrocic na parkiet a na razie mam roczna przerwe i nie ma wogole poprawy co bardzo mnie martwi :(
kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiktor Mieczysław, mgr. Homeopatia, irydolog, terapia manualna

tel/fax. 0 58 344 71 84
80-437 Gdańsk, Wajdeloty 12
pow.Gdańsk, woj. pomorskie

polecam, koles dziala cuda:) mialam podobne problemy co Ty. tez trenowalam i musialam zrobic sobie przerwe tak bolalo. chodzilam na akupunkture do niego, podlaczal igielki do pradu... bolalo na maksa, ale pomoglo. on leczy sportowcow takze smialo mozesz sie do niego udac.
zycze zdrowia:)
pozdr.

image
image
dziekuje ci bardzo za adres,a mozesz mi jeszcze napisac ile trwalo twoje leczenie?czy sa do niego kolejki? a ile bierze za wizyte i ile sie powinno wziac takich wizyt?
hej
wiesz to bylo kilka lat temu.. ja nie placilam nic poniewaz to byl kolega z lat szkolnych mojego trenera.. moj tata sie u niego leczyl na rwe kulszowa to nie brall jakis kosmcznych pieniedzy, on by nastawiony na leczenie ludzi, na pomoc a nie wyciaganie kasy z ludzi... to m si u ie bardzo podobala, facet z prawdzwym powolaniem.
co do ilosci zabiegow to Ci teraz dokladnie nie powiem bo nie pamietam.. mam to zapisane w swoim zeszycie co wpisywalam treningi, ale mam go w domu w Posce(teraz mieszka w Dublinie) wiec nie mam jak tego sprawdzic;/
pdjedz do niego i powedz co i jak.on pomogl nie tylkomi, ale wielu moim kolezankom, z ktorymi trenowalam.
daj znac jesli zdecydujesz sie na wiyte u niego.
pozdr:)

image
image
dzień dobry. natrafiłem na pani wypowiedź i poszukiwania pomocy w sprawie choroby uzyskała pani wskazówki do kogo się udać czy skorzystała pani z pomocy pana MIECZYSŁAWA WIKTORA i czy udało się pani dotrzeć do innych ludzi którzy mają coś do powiedzenia na temat jego leczenia i skuteczności jego metod bardzo proszę o odpowiedź

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry