Widok

stękanie dziecka 1,5 rocznego zatoki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Córa 1,5 roku od paru dobrych dni stęka, wykluczam ból brzuszka bo nie jest wg marudna kupy ok, jest tak 2 tygodnie po chorobie caly czas miala katar czy mozliwe ze to zatoki, ona tak jakby nie wiedzialam jak ma oddychac tak jaby wstrzymuje oddech i pozniej oddycha nie wiem jak wam to wytlumaczyc moze ktoras miaala taki problem?? w nocy jest ok tak jakby ja k zapomina o tym to oddycha gladko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja corka miala dlugi czas katar i mowila jakby z zatkanym nosem kolezanka tez mowila ze to maga byc zatoki i poszlam do laryngologa ,wykluczyla zatoki,sprawdzila migdaly i dala lekarstwa na alrgie tydzien pozniej wyladowalam z mala w szpitalu dostala atak dusznosci ,zrobili badania i wyszla alergia i astma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój maluch tak miał przy zapaleniu oskrzeli, stękanie jest objawem duszności, mój przez katar i zawalone oskrzela nie mógł oddychać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry